Wouter Hoeffnagel - 14 februari 2017

i³ groep wint Huawei award voor Best Channel Deal

i³ groep wint Huawei award voor Best Channel Deal image

IT-dienstverlener i³ groep is door Huawei beloond met de award voor “Best Channel Deal”. De award is uitgereikt tijdens de Huawei Partner Summit die op 9 februari in Nederland werd georganiseerd.

i³ groep ontvangt de Best Channel Deal award voor een innovatief en complex wifi project bij de Rijksoverheid. In dit project is door de technici van i³ groep en Huawei gewerkt in zeer risicovolle omgevingen. Hierdoor moest naast innovatie soms ook boerenverstand ingezet worden.

Best Hardware Innovator

Eind januari won i³ groep al samen met Hewlett Packard Enterprise de award voor “Best Hardware Innovator”, die tijdens de Dutch IT Channel Awards werd uitgereikt. Deze award werd toegekend op basis van een groot project bij Broekman Logistics, waar i³ groep een nagenoeg complete vervanging van een redundante datacenteromgeving realiseerde. Deze omgeving is gebaseerd op onder andere HPE oplossingen.

Rob W.A. Vissers: “Natuurlijk zijn wij als organisatie trots op deze awards. Beide awards laten zien dat als je goed samenwerkt met je ecosysteem, dat je tot hele mooie dingen kan komen. Hier plukt de klant uiteindelijk de vruchten van.”

Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024 Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024
Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!