Witold Kepinski - 14 februari 2017

Innovadis verhuist naar oude Grolsch kantoren op de Roombeek in Enschede

Innovadis verhuist naar oude Grolsch kantoren op de Roombeek in Enschede image

Het afgelopen jaar is er door Innovadis gewerkt aan de nieuwe visie, missie en strategie. In 2017 zet ze de nieuwe koers voort en een belangrijk onderdeel dit jaar wordt de verhuizing. Er wordt gewerkt aan een nieuw hoofdstuk in de meer dan 23 jaar lange geschiedenis van Innovadis. Bij Innovadis verbinden ze mensen, organisaties, apparaten en systemen. Dit doen ze doormiddel van innovatieve internetoplossingen waarmee ze de wereld een stukje beter willen maken.

In 2017 verbindt Innovadis zich met het centrum van de creatieve industrie in Oost-Nederland; Innovadis verhuist naar de oude Grolsch kantoren op de Roombeek in Enschede. Een locatie waar veel partijen zitten waarmee ze nu ook al samenwerken en bij hét startup community centre van Enschede: The Cee-spot. Eigenaar Jurgen van Kreij is tijdens zijn zakenreizen onder de indruk geraakt van de energie, het optimisme en het enthousiasme van start-up communities. "Ik wil die positieve energie van startup’s combineren met de voordelen van een volwassen organisatie zoals wij.” Naast de locatie is de keuze voor de oude Grolsch kantoren ook niet uit de lucht komen vallen. Beide bedrijven hebben een historie in Enschede en de focus op vakmanschap. ”Zoals de brouwer van zijn bier houdt, zo houden onze designers van hun ontwerpen en onze developers van hun code.” De nieuwe locatie wordt een inspirerende en creatieve omgeving voor collega’s, klanten en start-ups; het wordt een plek waar ze verbinden, want in samenwerken zit de sleutel tot succes.

Deze maand worden de binnenmuren en plafonds gesloopt waarna het interieur van de vloer af opnieuw wordt opgebouwd. Nick Albers van architectenbureau ProjectDWG heeft hiervoor een origineel ontwerp gemaakt waarin de vier meter hoge ruimte maximaal tot zijn recht komt en de groei kan worden voortgezet. Nick: “Snoeihard programmeren, concepten verzinnen of samenwerken met klanten: in alle facetten is werken bij Innovadis een teamsport geworden. Het nieuwe kantoor van Innovadis wordt daarom een ‘ruimte die verbindt’. Meanderend door het voormalig Grolsch kantoor verbindt een aaneenschakeling van studiecellen, overleg- en ontmoetingsplekken de domeinen van de verschillende teams. Een doelgericht alternatief op flexwerkplekken en het open floor plan, ontworpen op groei. In juni verwacht Innovadis het nieuwe kantoor te kunnen betreden.

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!