Rob Heerink is de nieuwe business manager van iRent
14-02-2017 | door: Witold Kepinski

Rob Heerink is de nieuwe business manager van iRent

Rob Heerink is de nieuwe business manager bij iRent, speler in de Europa op het gebied van het verhuren van server-, storage- en netwerkapparatuur, op de korte en middellange termijn met bijbehorende software en services.

Rob Heerink is betrokken geweest bij de oprichting van de ict-dienstverlener OnDemand Group waar iRent onder valt. De afgelopen twee jaar heeft hij gebruikt om als business manager iFactory, ook een dochteronderneming van de OnDemand Group, op te bouwen. Nu zijn taken bij iFactory zijn overgenomen door Peter-Marin Kalverboer, keert Heerink weer terug bij iRent.

Rob Heerink wil zich bij iRent het komend jaar gaan richten op de verdere internationalisering binnen Europa en de verdere uitbouw van de vendor- en partnerrelatie met HP, Lenovo en Dell EMC. “Gezien onze expertise op het gebied van tijdelijke inzet van apparatuur, hebben we onlangs een nieuwe service toegevoegd, te weten HaaS (Hardware as a Service) / FlexLease. Die propositie willen we de komend tijd uitbreiden”, reageert Rob Heerink.

Rob Heerink heeft ruim 15 jaar ervaring in de IT-verhuursector. Hij zit al 25 jaar in de ICT-branche, waarvan 20 jaar als leidinggevende. Meer informatie over Rob Heerink is te vinden op: https://nl.linkedin.com/in/robheerink/nl

Terug naar nieuws overzicht
Hardware