Pronovus sluit distributieovereenkomst met Flowmon

14-02-2017 | door: Witold Kepinski
Deel dit artikel:

Pronovus sluit distributieovereenkomst met Flowmon

Pronovus, de IT Channel Gateway in de Benelux, heeft recentelijk een distributieovereenkomst getekend met Flowmon, marktleider op het gebied van netwerk & applicatie performancemonitoring en -analyse. Beide organisaties gaan nauw samenwerken om het portfolio aan oplossingen van Flowmon te introduceren via een netwerk van gecertificeerde IT-partners.

Frank Dupker (foto), Flowmon VP Sales EMEA, is blij met het distributiecontract met Pronovus omdat Flowmon nauw aansluit bij het portfolio en de bestaande IT-partners: "Flowmon biedt oplossingen om de performance van uw netwerk en applicaties te monitoren en te analyseren. Deze oplossingen zijn gebaseerd op NetFlow, IPFIX en netwerkgedragsanalyse waarmee organisaties kunnen beschikken over een slimme netwerkmonitoring en beveiligingsoplossing binnen hun ICT-infrastructuur. Flowmon wordt door Gartner erkend als één van de snelst groeiende bedrijven binnen de IT-branche en is opgenomen in het Gartner Magic Quadrant voor NPM&D (=Network Performance Monitoring & Diagnostics). Flowmon heeft partnerships voor technische integratie met toonaangevende vendoren zoals F5, Gigamon, IBM QRadar en Check Point."

Flowmon’s DDoS Defender detecteert en stopt DDoS aanvallen en kan besmet verkeer omleiden naar interne/externe zogenaamde “scrubbing centres”. Een groeiend aantal Internet Service Providers maakt hiervan reeds gebruik.

Pronovus beschikt over een uitgebreid portfolio aan diensten voor Identity Management, Informatie Beveiliging, Veilig Telewerken, Hyperconverged Infrastructuren en Cyber Security. De oplossingen van Flowmon zijn een welkome aanvulling op het Pronovus portfolio van Hyperconverged Infrastructuren en Cyber Security.

WK

Terug naar nieuws overzicht
Security