Witold Kepinski - 15 februari 2017

IntraData neemt softwareproducten van Ntree Office over

Sinds 1 januari 2017 heeft de software van Ntree Office een nieuw onderkomen. IntraData BV, onderdeel van de Solipsisgroep, gaat als nieuwe eigenaar de producten n-Office en n-Digisign integreren in de eigen software-oplossing IntraOffice.

IntraData breidt hiermee zijn propositie, het digitaal afhandelen van documenten vanuit de cloud of on-premise, uit met documentcreatie en bewaking van het interne routing proces van documenten aldus Goossen de Bruin (foto), Managing Director van de Solipsisgroep: “Met de overname van Ntree realiseren wij een completering van het portfolio van IntraData. Dit verschaft een waardevolle entree bij bestaande en nieuwe opdrachtgevers.”

De meeste klanten van Ntree profiteren al jaren van de efficiency-verhogende en kostenbesparende toepassing n-Office (waarvan in 1998 de basis werd gelegd). Ntree zette vele jaren geleden de eerste stappen naar documentcreatie-op-afstand. Die kennis, operationeel in de serverversie van n-Office NOSE, vormt de basis voor de SaaS versie n-Office 365. Deze ontwikkeling wordt nu door IntraData voortgezet.

Rechtsgeldige digitale documentstroom

IntraData levert de oplossing IntraOffice met daarin een module voor het digitaal ondertekenen van documenten op basis van zogenaamde PKI-overheidscertificaten. Hiermee wordt de rechtsgeldigheid van digitaal ondertekende documenten op Europees niveau geregeld. Door de combinatie met n-Digisign, de toepassing van Ntree waarmee documenten intern eenvoudig en geautoriseerd digitaal van de juiste parafen en handtekeningen kunnen worden voorzien, wordt de volledige digitale afhandeling van stukken mogelijk. De ontvangende partij kan in het vervolg een contract, vergunning of overeenkomst met IntraOffice en n-Digisign 100% papiervrij van een officieel erkende digitale handtekening voorzien. 

Peter Hooftman, de grondlegger van de Ntree Office oplossingen en al 30 jaar consultant voor Ntree, blijft ook onder de vlag van IntraData actief. Hij zal zijn kennis en ervaring inzetten om de consultants en programmeurs van IntraData op te leiden en te ondersteunen.

Goossen de Bruin, Managing Director van de Solipsisgroep: “Met de overname van Ntree realiseren wij een completering van het portfolio van IntraData. Dit verschaft een waardevolle entree bij bestaande en nieuwe opdrachtgevers.”

Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024 Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024
Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!