Redactie - 15 februari 2017

Symantec security integreert met BT managed security services

BT en Symantec kondigen de integratie van Symantec’s nieuwste technologie in BT's portfolio van managed security services aan. Door deze nieuwe overeenkomst zullen BT-klanten moeten gaan profiteren van een beter zicht op inkomend internetverkeer en van eenvoudigere administratie van netwerkbeveiliging en hybride cloudinfrastructuur.

Twee nieuwe Symantec-producten vullen de bestaande Symantec Blue Coat ProxySG-service aan, ter versterking van BT's Managed Web Security-portfolio: Symantec SSL Visibility Appliance en Symantec Cloud Service.

Met de Symantec SSL Visibility Appliance kunnen organisaties blinde vlekken elimineren die voortkomen uit het gebrek aan inzicht in versleuteld dataverkeer. Omdat ongeveer de helft van al het internetverkeer tegenwoordig versleuteld is, kan dit een groot gat opleveren in de beveiliging van een organisatie. SSL Visibility Appliance helpt klanten het inzicht in - en controle over - versleuteld verkeer te verkrijgen dat ze nodig hebben om ervoor te zorgen dat ze handelen in overeenstemming met hun privacybeleid, regelgeving en acceptabel gebruikersbeleid.

Symantec Cloud Service biedt wereldwijde dekking en levert always-on beveiliging voor gebruikersapparaten tegen malware, virussen en geavanceerde dreigingen. Het maakt gebruik van realtime-inlichtingen van Symantec’s Global Intelligence Network, het grootste civiele cyberinlichtingennetwerk ter wereld, dat gegevens verzamelt over meer dan 1 miljard webverzoeken, 2 miljard e-mails en 175 miljoen endpoints om veiligheidscontroles middels uitgebreide dreigingstelemetrie continue, in real time, bij te werken.

De aangekondigde overeenkomst biedt klanten ook toegang tot het Symantec Management Centre-platform, vereist voor de nieuwe Symantec SSL Visibility Appliance en Symantec Cloud Service. Dit vervangt de huidige Blue Coat Director-functie, die voor bestaande klanten tot ten minste 2020 ondersteund zal worden.

Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024 Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024
Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!