Lionel Reina wordt Managing Director Damovo Benelux
15-02-2017 | door: Witold Kepinski

Lionel Reina wordt Managing Director Damovo Benelux

Damovo leverancier van zakelijke communicatieoplossingen en -diensten, heeft aangekondigd dat Lionel Reina de functie van Managing Director Benelux opneemt. Lionel vervangt voormalig Managing Director Joop Jansen, die het bedrijf verliet om nieuwe uitdagingen aan te gaan. Michel Magonette maakt het directieteam als Finance Director compleet. 

Lionel Reina heeft meer dan 25 jaar directie-ervaring in de IT- en telecommunicatiesector, onder meer als Middle East Director in de Golfstaten voor Accenture. Daarvoor bekleedde hij verschillende functies bij Orange Business Services, waaronder die van Managing Director of Operations in Oost-Europa, Midden-Oosten en Afrika, en die van VP of Sales voor West-Europa.

Voordat Michel Magonette bij Damovo terechtkwam, werkte hij bij Avnet, een van ‘s werelds grootste aanbieders van elektrische componenten en computerproducten. Bij Avnet bekleedde hij verschillende directiefuncties, waaronder die van Director in Finance voor EMEA.

Volgens Glen Williams, CEO van Damovo Group, zijn beide aanstellingen een belangrijke stap in Damovo’s groeistrategie: “We halen al sterke cijfers in de Benelux, met veel klanten in zowel de publieke als de private sector. Door onze directie uit te breiden met Lionel en Michel, zorgen wij voor de continuïteit van dat succes. Hun uitgebreide kennis van de sector en hun ervaring zullen Damovo’s groeipotentieel in België, Luxemburg en Nederland nog verhogen.”

Terug naar nieuws overzicht