Witold Kepinski - 15 februari 2017

Norton Rose Fulbright start IP/IT praktijk in Amsterdam

Met de komst van Jurriaan Jansen, per 1 februari 2017, start Norton Rose Fulbright een IP/IT praktijk in Amsterdam. Jurriaan is benoemd tot of counsel en is gespecialiseerd in het intellectuele eigendomsrecht, IT recht, en privacy recht. Hij heeft ruime ervaring met het opstellen en uitonderhandelen van IP/IT gerelateerde overeenkomsten, zoals IP licenties, software licenties, SaaS overeenkomsten, en outsourcing overeenkomsten.

Internationaal heeft Norton Rose Fulbright een focus op technologie en innovatie. Vanaf heden kunnen (inter)nationale technologie, media en telecommunicatie klanten nu ook in Amsterdam terecht voor juridisch advies op het gebied van het intellectuele eigendomsrecht en IT recht. 

Daphne Broerse, managing partner van Norton Rose Fulbright in Amsterdam, over de komst van Jurriaan Jansen: “Jurriaan is een enorme aanwinst voor ons kantoor in Amsterdam. Zijn kennis en ervaring sluiten perfect aan bij onze nationale en internationale ambitie om een full service juridische dienstverlener te zijn voor de technologie, media en telecommunicatiesector.”  

Jurriaan is lid van de Licensing Executive Society (Benelux) waar hij regelmatig doceert aan advocaten en juristen op het gebied van IP/IT recht en software licenties en contracten.

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!