Trend Micro Deep Security 10 beschermt servers in de hybrid cloud
15-02-2017 | door: Witold Kepinski
Deel dit artikel:

Trend Micro Deep Security 10 beschermt servers in de hybrid cloud

Trend Micro, aanbieder van cybersecurity-oplossingen, introduceert Trend Micro Deep Security 10, powered by XGen Security. XGen Security omvat een combinatie van meerdere generaties threat defense- en threat intelligence-technieken en vormt de basis voor alle security-oplossingen van Trend Micro. Deep Security is ontwikkeld voor het beschermen van fysieke, virtuele en cloud-servers van omgevingen zoals VMware, Amazon Web Services (AWS) en Microsoft Azure. Deep Security 10 voegt meerdere nieuwe security-technieken toe die zijn geoptimaliseerd voor maximale prestaties, operationele efficiency en het reageren op nieuw ontdekte bedreigingen.

Deep Security omvat een combinatie van threat defense-technieken voor het beschermen van servers tegen bekende bedreigingen, inclusief anti-malware en intrusion prevention (IPS) voor het ontdekken en stoppen van geavanceerde aanvallen. Als onderdeel van de XGen Security-strategie, voegt Trend Micro nu meerdere nieuwe security-technieken toe aan Deep Security 10, inclusief het voorkomen van ongeautoriseerde veranderingen aan software, dankzij applicatiebeheer. Deze applicatiebeheerfunctie is volledig aangepast aan gebruik in de hybrid cloud en beschermt servers tegen moderne aanvallen zoals ransomware. Zelfs wanneer applicaties constant veranderen en elastische workloads over virtuele en cloud-omgevingen worden gedistribueerd.

Deep Security 10 ondersteunt sandbox-integratie met Trend Micro Deep Discovery voor het detecteren van onbekende bedreigingen. Binnenkort wordt ook machine learning toegevoegd aan de groeiende lijst van geavanceerde threat defense-technieken.

Hybrid cloud-beheer

Deep Security is geoptimaliseerd voor VMware, AWS en Microsoft Azure en geeft volledig inzicht, wat het automatisch ontdekken en beschermen van servers mogelijk maakt. Deze nieuwe release voegt diverse verbeteringen op het gebied van integratie en beheer toe, inclusief snellere verbinding en bescherming voor AWS- en Azure-workloads, waarbij het tevens het laatste Azure account-formaat, Azure Resource Manager v2 (ARM), ondersteunt. Daarbij gaat het verder dan enkel server workloads, aangezien het ook bescherming biedt voor Docker containers middels bewezen technieken zoals anti-malware, IPS en applicatiebeheer voor het beschermen van dynamische container-implementaties.

“We staan steeds meer Benelux-klanten bij, bij belangrijke veranderingen binnen de infrastructuur zoals Docker containers”, zegt Steven Heyde (foto), Regional Director Benelux. “Deep Security is ook beschikbaar als software-as-a-service via AWS- en Azure-marktplaatsen waardoor organisaties flexibel zijn bij de aankoop, inclusief het gebruik per uur dat perfect past bij de cloud.”
Deep Security 10 is in maart 2017 beschikbaar. Ga voor meer informatie over Deep Security en security voor hybrid clouds naar: www.trendmicro.com/hybridcloud.

Deep Security 10 is in maart 2017 beschikbaar. Ga voor meer informatie over Deep Security en security voor hybrid clouds naar: www.trendmicro.com/hybridcloud.

Terug naar nieuws overzicht
Security