Om gebruik te maken van de Youtube player moet u Analytische en functionele cookies toestaan.

Wijzig cookie voorkeuren
15-02-2017 | door: Witold Kepinski

HP start cybersecurity-serie The Wolf met Christian Slater

HP Inc. introduceert het eerste deel van een wereldwijde campagne rondom cybersecurity-risico’s. Hiermee wil HP meer bewustzijn creëren onder bedrijven en consumenten en de dagelijkse risico’s waarmee zij geconfronteerd worden. De campagne gaat van start met de award-winning acteur Christian Slater en de première van The Wolf, een online serie van HP Studios. De serie toont hoe zakelijke netwerken gehackt kunnen worden en hoe bedrijven zichzelf kunnen beschermen. Bekijk en deel de trailer en de online serie via www.hp.com/TheWolf.

In de serie hackt Slater een bedrijf – van de postkamer tot de boardroom – via kwetsbare punten in het netwerk die over het hoofd zijn gezien, maar ook via slecht beveiligde printers en pc’s. Een eerste blik maakt duidelijk dat security niet langer enkel een zorg voor de IT-afdeling, of iets dat zich alleen extern afspeelt, maar een zorg voor iedereen.

“De wereld van connected devices blijft exponentieel groeien, en daarmee ook de ontwikkeling en omvang van cyberaanvallen. Het beveiligen van apparaten, data en identiteiten is cruciaal in het bouwen van vertrouwen in technologie en met wie en met wat we willen verbinden”, zegt Antonio Lucio, HP Chief Marketing & Communications Officer. “HP is een vooraanstaande speler in de doorlopende reis naar een veilige toekomst van computing, en The Wolf is een creatieve manier om meer bewustzijn te creëren bij deze groeiende uitdaging voor bedrijven.”

“De kunst van Christian Slater om een charmante doch sinistere hacker te speler, gecombineerd met zijn populariteit in de cybersecurity-wereld, maakt hem de perfecte partner om securitysrisico’s bloot te leggen. Risico’s die bedrijven kwetsbaar maken voor aanvallen van buitenaf. Volg HP om te zien hoe het verhaal om The Wolf zich ontwikkelt en hoe wij werken om de dreiging en kwetsbaarheid te veranderen in HP Secure”, aldus Lucio.

“Hacken is een serieus en groeiend probleem voor bedrijven en consumenten. Toen HP me vroeg om deel te nemen aan deze serie vond ik het een fantastische kans om mensen te leren hoe zij zich beter kunnen beschermen tegen cyberaanvallen”, zegt Christian Slater.

In de komende maanden zet HP zich verder in voor het security-vraagstuk met een breed gamma aan samenwerkingen, events en productinnovaties voor de veiligste devices, oplossingen en technologieën.

The Wolf is geregisseerd door BAFTA- en Emmy-genomineerde Lance Acord, en geëdit door Academy Award-winnaar Kirk Baxter.

Voor meer informatie over HP Secure, bezoek hp.com/go/reinventsecurity.

Terug naar video overzicht
Security