Atos opent Retail Transformation Lab
16-02-2017 | door: Witold Kepinski
Deel dit artikel:

Atos opent Retail Transformation Lab

Atos heeft de deuren van het Retail Transformation Lab geopend. Een digitale winkelomgeving die retailers instrumenten in handen geeft om succesvol te opereren in het tijdperk van ‘Unified Commerce’ zo beweert Atos.

Het lab maakt volgens Atos tastbaar hoe de klantervaring kan worden versterkt: of het nu gaat om winkelen met dynamische boodschappenlijstjes, online boodschappen doen of betalen met gezichtsherkenning. Het laboratorium staat model voor een winkelomgeving die retailers op basis van hun eigen behoeften kunnen aanpassen. Dit revolutionaire concept helpt retailers om een geïntegreerd online aanbod te creëren waarin de klant centraal staat. Deze oplossingen worden tastbaar gemaakt met behulp van geïntegreerde apps en toepassingen op het gebied van mobile commerce.

Het Retail Transformation Lab bevindt zich in het atrium van het hoofdkantoor van Atos in Benelux & The Nordics in Amstelveen. Het combineert de digitale visie van Atos met de expertise van toonaangevende partners, waaronder haar bedrijfsonderdeel Worldline, de Europese leider op het gebied van online betalingen en diensten op het gebied van financiële transacties. In deze omgeving kunnen bezoekers een complete en geïntegreerde digitale winkelomgeving ervaren waarin online en offline shoppen realiteit worden. Dit gebeurt met demo’s waarin zichtbaar wordt gemaakt hoe Augmented Reality kan resulteren in gepersonaliseerde aanbiedingen - gebaseerd op klantprofiel en aankoopgedrag- in dynamische boodschappenlijstjes die veranderen afhankelijk van de locatie en live promoties met gebruikmaking van elektronische schappen-labels.

Digitale transformatie

“De retailsector verandert snel en technologische ontwikkelingen komen in een stroomversnelling. Retailers moeten inspelen op nieuwe klantbehoeften en shopping-trends, willen zij in de toekomst bestaansrecht hebben.
Bij Atos ondersteunen we retailers door hen te helpen bij het creëren van een klantgerichte, dynamische en geïntegreerde winkelervaring met gebruikmaking van de allerlaatste ontwikkelingen op het gebied van digitale technologie”, zegt Danny Groenenboom, Digital Retail Transformation Leader van Atos.

Voor meer informatie over de demo’s van het Retail Transformation Lab of de retail-oplossingen van Atos: https://atos.net/en/industries/retail.

WK

Terug naar nieuws overzicht
Digitale Transformatie