Witold Kepinski - 18 februari 2017

OCS Consulting bezit nu alle SAS competenties

OCS Consulting, een internationaal IT dienstverlener en consultancy organisatie, heeft nu alle SAS competentie badges in zijn zak. De SAS competenties worden verdiend door partnerorganisaties, met gecertificeerde consultants in alle 6 de onderdelen – Sales, Technical Sales, Programmeren, Installatie & configuratie, Implementatie en Beheer – in een bepaalde competentie categorie. Dit meldt Yves Poriau (foto), General Manager van OCS Consulting, en Patricia Auroy, North West Europe Director Alliance & Channel bij SAS.

OCS Consulting is een SAS Gold-partner en Reseller op de Nederlandse markt. Competentie badges worden uitgereikt door middel van het SAS Partner Program aan partners die expertise binnen het bedrijf kunnen aantonen voor de drie belangrijkste categorieën binnen de drie trajecten: sales, technical sales & post-sales.

Competenties in alle drie de trajecten geeft aan dat de partner over expertise beschikt om SAS software licenties te verkopen; SAS software te gebruiken om (visuele) inzichten te geven, voorspellende modellen te genereren en de kwaliteit van data te verbeteren en te integreren; en om SAS software te programmeren, installeren, configureren, implementeren, en beheren aldus Michael Gomes, Manager SAS Consulting Services van OCS Consulting.

 

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!