Witold Kepinski - 16 februari 2017

Centralpoint nu ook Aruba Gold Partner en breidt adviesrol HPE portfolio uit

Centralpoint nu ook Aruba Gold Partner en breidt adviesrol HPE portfolio uit image

Centralpoint heeft haar strategische partnership met Hewlett Packard Enterprise (HPE) stevig uitgebreid. Naast de HPE Gold status voor datacenter-gerelateerde oplossingen, heeft Centralpoint nu ook de Aruba Gold status binnengehaald. Als gevolg hiervan kan Centralpoint klanten niet alleen adviseren over nieuwe hedendaagse datacenteroplossingen, maar ook over oplossingen vanuit het Mobile Networking portfolio.

Ronald Ederveen, Commercieel Directeur Centralpoint: “Met het behalen van de Aruba Gold partnerstatus bewijst Centralpoint over de kennis en ervaring te beschikken om klanten te informeren en te adviseren over het inrichten van een veilig en beheerbaar mobiel netwerk of een innovatieve Internet of Things oplossing. Door tevens te investeren in kennisuitbreiding van het totale HPE portfolio ervaren onze klanten de toegevoegde waarde van ons persoonlijk advies”.

Bert Leegwater, Country Manager Netherlands Aruba: “Centralpoint heeft flink geïnvesteerd in het opbouwen van gespecialiseerde kennis van het Aruba portfolio en is daardoor in staat onze gezamenlijke klanten van goed advies te voorzien. Wij feliciteren Centralpoint van harte met het behalen van de Aruba Gold Status!”

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!