Chris Vedder start als Business Unit Manager bij Tech Data Mobile Nederland
16-02-2017 | door: Witold Kepinski

Chris Vedder start als Business Unit Manager bij Tech Data Mobile Nederland

Chris Vedder start als Business Unit Manager (Abonnementen & Connectivity) bij Tech Data Mobile. Chris heeft jarenlange ervaring in de Nederlandse telecomindustrie en begon zijn telecomcarrière bij t-for-telecom. Al snel maakte hij de overstap naar KPN, waar hij in verschillende functies bijna 9 jaar werkte. Na een korte tussenstop bij BAS Group via Retail Synergie, maakt Chris nu de overstap naar de Mobile divisie van Tech Data in Bodegraven.

“Wij zijn zeer enthousiast over de komst van Chris, juist in deze tijd waarin de telecomindustrie vol in transitie is en er rake klappen vallen”, aldus Mario van Lemmen, Directeur Tech Data Mobile Nederland. “Wij bieden telecomretailers een veilige haven met een uitgebreid productportfolio van A-merk leveranciers, connectivity oplossingen, een actueel abonnementen portfolio en uitmuntende persoonlijke service.”

“Het is voor mij een geweldig moment om lid te worden van het Tech Data team”, zegt Chris Vedder over zijn overstap. “Nu Tech Data Mobile is verhuisd naar Bodegraven en wij samen met alle collega’s in één huis werken, kunnen we nog sneller schakelen en razendsnel anticiperen op de marktvraag.”

Partners kunnen van Tech Data Mobile in 2017 succesvolle commerciële programma’s verwachten, ondersteund met de juiste marketing- en communicatieactiviteiten om partners te helpen met het bieden van toegevoegde waarde aan hun particuliere en zakelijke klanten.

WK

Terug naar nieuws overzicht