ACES Direct, CentralPoint en Scholten Awater winnen aanbesteding ROC West-Brabant
16-02-2017 | door: Witold Kepinski

ACES Direct, CentralPoint en Scholten Awater winnen aanbesteding ROC West-Brabant

ACES Direct heeft samen met CentralPoint en Scholten Awater de aanbesteding voor hardware van ROC West-Brabant gewonnen. De organisatie kent 20 scholen( praktijkonderwijs, vmbo en mbo) die gebruik maken van deze overeenkomst. De looptijd van het contract bedraagt vier jaar.

ROC West-Brabant is de grootste beroepsonderwijsinstelling in West-Brabant. In november 2016 publiceerden zij een aanbesteding voor hardware ten behoeve van hun onderwijslocaties. Hieruit volgt een raamovereenkomst voor de duur van vier jaar met drie partijen voor het leveren van hardware.

Primair proces ondersteunen

Manager Solutions Jeroen Stabel (foto) is verheugd met de gunning. “Wij zijn enorm blij met de keuze van ROC West-Brabant om ACES Direct te benoemen tot een van de partijen die hen de komende jaren van nieuwe hardware mag voorzien. Wij hebben alle vertrouwen dat wij de komende periode het primaire proces van ROC West-Brabant optimaal ondersteunen.”

Beste leerbedrijf

In 2016 is ACES Direct door samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (SBB) nog gekozen tot beste leerbedrijf in de IT Sector. Volgens Jeroen is de samenwerking daardoor extra waardevol. “Naast het delen van kennis als stagebedrijf kunnen we nu ook een beroepsonderwijsinstelling zoals ROC West-Brabant voorzien van de juiste hardware om de overgedragen kennis in de praktijk tot uitvoer te brengen.”

Terug naar nieuws overzicht
Hardware