Dell EMC Enterprise Hybrid Cloud (EHC) beschikbaar op VxRail Appliances
17-02-2017 | door: Redactie

Dell EMC Enterprise Hybrid Cloud (EHC) beschikbaar op VxRail Appliances

Het hybrid cloud-platform Dell EMC Enterprise Hybrid Cloud (EHC), is vanaf heden beschikbaar op Dell EMC VxRail Appliances, een hyper-converged infrastructuuroplossing die Dell EMC een jaar geleden introduceerde en door een groeiend aantal organisaties wordt gebruikt.

EMC speelt met deze oplossing in omdat steeds meer bedrijven gebruik maken van een hybrid cloud-omgeving als basis voor hun IT-transformatieprojecten. Daarnaast worden hyper converged-infrastructuuroplossingen (HCI) meer en meer ingezet voor bedrijfskritische workloads. Dell EMC EHC op VxRail Appliances stelt organisaties in staat IT-transformatieprojecten kleinschalig te beginnen en te groeien wanneer de vraag naar hybrid cloud-diensten toeneemt.

“Het is duidelijk dat enterprise-organisaties steeds vaker hybrid cloud-modellen gebruiken. Ze kijken vervolgens naar Dell EMC voor de uitrol van eenvoudige en eenvoudig te beheren omgevingen die vrijwel altijd bestaan uit meerdere cloud stacks, cross-cloud-technologie en een combinatie van diverse on- en off-premise-modellen”, zegt Chad Sakac, president, Dell EMC Converged Platforms and Solutions Division. “De hyper converged-infrastructuur heeft zich in korte tijd bewezen als zeer effectief voor de belangrijkste datacenter-workloads en is het antwoord op het on-premise-deel van de hybrid cloud. Het toevoegen van Dell EMC VxRail Appliances als onderliggende infrastructuuroptie maakt ons Dell EMC Enterprise Hybrid Cloud-aanbod aantrekkelijker voor meer bedrijven en biedt een vereenvoudigde hybrid cloud oplossing, ook voor kleinere organisaties.”

Terug naar nieuws overzicht