Jabra

 

Wij zijn Jabra

We make life sound better. 

Onze intelligente soundoplossingen inspireren mensen op ongekende manieren, elke dag weer. 

Wij inspireren atleten jong en oud om hun grenzen te verleggen, dankzij onze innovatieve sport headsets met real-time gesproken coaching en intelligente apps die u gemotiveerd en in de juiste zone houden. 

Op het werk stellen wij u in staat nog productiever te zijn. We kunnen u helpen zich beter te concentreren, communiceren en samen te werken, en om gesprekken makkelijker te maken. Dit doen wij door u te helpen rumoer buiten te sluiten en u een kristalhelder geluid te bieden.

U kunt dankzij ons ook onderweg genieten van uw favoriete muziek, met een rijke en volle sound. En natuurlijk kunt u moeiteloos naar een oproep schakelen en weer terug. Altijd met een kristalhelder geluid.

Het is ons levenswerk om levens te veranderen met de kracht van geluid.

Wij zijn constant op zoek naar de grenzen en het uitdagen van conventies. We zijn geïnspireerd om steeds maar nieuwe manieren te vinden om het geluid dat u hoort te verbeteren. 

Zoals u mag verwachten van een geluidsbedrijf zijn wij erg goed in luisteren. Daarom luisteren wij heel goed naar wat mensen nodig hebben.

En om dat te bereiken, investeren wij jaarlijks 10% van de omzet van de groep in research en development Dit stelt ons in staat toonaangevend te blijven op het gebied van innovatieve technologie, zoals wij dat al jaren zijn.

Zo kunnen wij voorop blijven lopen wat betreft het meten en analyseren van biometrische gegevens vanuit het menselijk oor, om gezondheid en prestaties te verbeteren.

Ook verbeteren wij de productiviteit op de werkplek – door constante finetuning van een mix van technologie en cultuur – om mensen te helpen een betere balans werk/ontspanning te bereiken. 

Jabra is trots deel uit te maken van GN Group – een onbevreesde en inventieve groep mensen die al sinds 1869 grensverleggend zijn.

Vanuit de thuisbasis in Kopenhagen, Denemarken, zorgde de GN Group voor een revolutie in communicatie door 's werelds eerste onderzeese kabel te leggen, om telegraafcommunicatie mogelijk te maken tussen oost en west en de wereld zo dichter bij elkaar te brengen.

Meer weten? Klik HIER