HP Sure Click beschermt devices tegen online veiligheidsdreigingen

20-02-2017 | door: Witold Kepinski

HP Sure Click beschermt devices tegen online veiligheidsdreigingen

HP Inc. kondigt op de RSA Conference 2017 de toevoeging van HP Sure Click technologie aan, om gebruikers te beschermen tegen online veiligheidsdreigingen. HP werkte nauw samen met Bromium Inc. voor een oplossing die organisaties helpt te beschermen tegen malware en ransomware die medewerkers per ongeluk downloaden. HP Sure Click zal als eerst beschikbaar zijn op de HP EliteBook x360 1030 G2.

HP Sure Click is geprogrammeerd om de verantwoordelijkheid van de gebruiker te verplaatsen naar de computer. Met HP Sure Click worden veel verschillende soorten online aanvallen vanuit pop-up websites met malware of ransomware automatisch geblokkeerd.

Wanneer een gebruiker surft via Internet Explorer of Chromium zal elke bezochte website HP Sure Click in gang zetten. Zo creëert HP Sure Click, elke keer dat een gebruiker een website bezoekt, een geïsoleerde hardware-based surfsessie. Deze elimineert het vermogen van een website om pop-ups te openen.

HP Sure Click wordt in de lente van 2017 geïntroduceerd als een download voor de HP EliteBook x360 1030 G2 en zal een standaard applicatie worden op Elite PC platforms vanaf de tweede helft van 2017. Voor meer informatie over HP’s beveiliging- en beheerfuncties voor Elite PC’s, kijk op: www.hp.com/go/clientsecurity.

Terug naar nieuws overzicht
Security