Cohesion Experience Lab opent zijn deuren

20-02-2017 | door: Witold Kepinski

Cohesion Experience Lab opent zijn deuren

IT detacheerder Cohesion heeft het Experience Lab geopend. Vanuit Creative Valley gaat zij haar groeiplannen uitvoeren. Een aantal multinationals tonen al serieuze interesse.  Cohesion levert diensten voor het vernieuwingen van IT omgevingen als infra- en softwarespecialist. Henri Bosman (directeur van Cohesion) is trots en streeft hiermee zijn missie na. “Cohesion wordt dé autoriteit op het gebied van automation in high end enterprise omgevingen.”

Met de komst van het Experience Lab bouwen top specialisten een volledige IT-omgeving na op basis van de technologie en laatste ontwikkelingen binnen hun vakgebied. Er wordt geëxperimenteerd en kennis gedeeld waardoor de klant, zonder risico, alleen het beste resultaat krijgt aldus Mohammed Yassini (Amazic) “Als distribiteur voor een aantal merken als Puppet en Docker is dit een uitstekend initiatief van Cohesion. Het Experience Lab biedt de mogelijkheid om aan eindgebruikers en klanten de vele mogelijkheden te laten zien van onder meer CloudBees, Jenkins en Docker.”

Jaap Augustijn (KPN) “Het mooie aan dit Experience Lab is dat ik al die losse tools in samenwerking met elkaar zie werken en dat dat daadwerkelijk toegevoegde waarde levert voor mijn business. En dat vind ik heel mooi om daarmee te kunnen experimenten in dit lab.”

Fotot v.l.n.r. Henri Bosman ( Directeur Cohesion) en Laurens van Doorn (Eigenaar Creative Valley, NIC)

Terug naar nieuws overzicht
Software