IT Leaders Cycling Challenge

20-02-2017

IT Leaders Cycling Challenge
(19-05-2017)

CIONET organiseert op vrijdag 19 mei 2017 de 7e editie van de IT Leaders Cycling Challenge. Het deelnemersveld van zo’n 120 sportieve IT-beslissers zal zich verzamelen in het bourgondische zuiden bij Kasteel Vaalsbroek, alwaar een uitdagend parcours is uitgezet in de Limburgse heuvels.

Koppeling sportiviteit en netwerken
De IT Leaders Cycling Challenge is geen wedstrijd, maar bevat wel degelijk een competitief element. Het is voor IT-bedrijven mogelijk om zich in te schrijven met groepen van 10 personen, waarbij 50% bestaat uit eigen medewerkers en 50% uit relaties. ‘’Het evenement koppelt sportiviteit aan netwerken, door middel van een gezonde kruisbestuiving binnen de IT en de sport’’, aldus Jeroen Kleinhoven, partner bij CIONET.

Keynote speaker
Voorgaande jaargangen werden er al grote namen gestrikt om te spreken op het evenement. Zo stonden onder andere Joop Zoetemelk en Iwan Spekenbrink de sportieve IT’ers al eens te woord. Ook dit jaar zal dat weer een topper uit de wielerwereld aanwezig zijn, waarmee er direct een koppeling gemaakt wordt naar het thema van dit jaar ‘’More Women in IT’’. Niemand minder dan Leontien van Moorsel zal de dag openen en de IT’ers van tips en tricks voorzien.

Inschrijving is nog mogelijk
Het deelnemersveld is al grotendeels ingevuld, dus er is nog maar beperkt plek voor enkele teams om zich in te schrijven. De deelnemers rijden ongeacht het team op eigen niveau mee in een groep. Alle teamleden rijden uiteraard wel in de eigen clubkleuren, met het logo van het eigen bedrijf op het shirt. De inschrijvingskosten voor een team van 10 personen bedragen €3.850,- all inclusive (hiervan gaat €350,- naar AMREF Flying Doctors).

Inschrijven kan door te mailen naar Jeroen Kleinhoven: [email protected]

Executive-People en Dutch IT-channel mediapartners
Executive-People en Dutch IT-channel zullen de gehele dag aanwezig zijn om een sfeerverslag te maken van het evenement en de deelnemers en aanwezigen te interviewen. Hiervan zal een rapportage worden gemaakt die gepubliceerd zal worden op www.executive-people.nl en www.dutchitchannel.nl.

Terug naar nieuws overzicht