SJ-Solutions wordt Reduxio VAR

21-02-2017 | door: Witold Kepinski
Deel dit artikel:

SJ-Solutions wordt Reduxio VAR

SJ-Solutions BV, sinds 2003 leverancier van Data Availability Solutions, breidt haar storage portfolio uit met de Storage systemen van Reduxio Systems. Reduxio Systems heeft een moderne architectuur voor beheer van storage metadata.

Bert van der Zande van Reduxio Europa is verheugd om de samenwerking met SJ-Soltions vanwege haar diepgaande kennis van Storage en Datamanagement in het algemeen. “Reduxio levert een intelligent en snel storage platform dat gebruik maakt van Real-Time disk tiering met verschillende eigenschappen en kosten niveaus. Daarnaast biedt het platform unieke Backdating functionaliteit, wat gebruikers in staat stelt om zeer snel, moeiteloos, en tot op de seconde terug te gaan in tijd. Backdating wordt in de praktijk gebruikt om zeer eenvoudig (OTA) databases ter herstarten zonder (hot)back-up, om VM's te clonen of om heel snel te herstellen van Ransomware aanvallen in productie omgevingen.”

“Backdating is, naast andere zeer innovatieve technologie, en een werkelijk prachtige en overzichtelijke interface, de reden dat wij toekomst zien in Reduxio Systems voor de mid-market. Het is goed om te zien dat er nu een Storage architectuur innovatie beschikbaar is die onze klanten echt helpt om zonder complexe Snapshot technologie tot op de seconde terug te gaan in de tijd, en dat in No-time” aldus Sander Rittersma, directeur eigenaar van SJ-Solutions.

WK

Terug naar nieuws overzicht