HP levert PageWide Web Press T235 HD voor commerciële inkjet printing

21-02-2017 | door: Witold Kepinski

HP levert PageWide Web Press T235 HD voor commerciële inkjet printing

HP introduceert op de Hunkeler Innovationdays de HP PageWide Web Press T235 HD aan, onderdeel van de T200 HD Color series. Dit nieuwe continuous-feed inkjet web press instapmodel biedt commerciële print-serviceproviders (PSPs) het zuinigste instappunt naar hoge kwaliteit voor digitaal commercieel printen. De HP Indigo 12000 Digital Press is ontwikkeld voor PSPs die zich bezighouden met het aanbieden van commerciële, direct marketing, publicatie- en fotodiensten.

De T235 HD is een oplossing voor publiceren, productiepost en commerciële printbehoeften. Het is mogelijk om de T235 HD te upgraden tot de HP PageWide Web Press T240 HD, voor een nog hogere productiviteit.

Door gebruik te maken van HP’s High Definition Nozzle Architecture (HDNA) met een originele resolutie van 2400 spuitkoppen per inch, levert de duplex HP PageWide Web Press T235 HD-productiviteit op 400fpm (122mpm) in ‘Performance mode’, met gebruik van single drop weight printing. In ‘Quality mode’ is de T235 HD in staat om 200fpm (61mpm) te produceren, met zeven niveaus van halftinten per kleur, en fijnere korrel voor het printen met effen huidskleuren, kleurverlopen en secundaire effen kleuren.

 

Terug naar nieuws overzicht

Tags

printers