Witold Kepinski - 22 februari 2017

Riverbed tweakt SD-WAN-oplossing

Riverbed tweakt SD-WAN-oplossing image

Riverbed Technology, speler in applicatieperformance-infrastructuur, lanceert nieuwe updates voor zijn SD-WAN-oplossing SteelConnect. Deze biedt een benadering voor het ontwerpen, inzetten en beheren van gedistribueerde netwerken. Dit meldt Thomas Verhaeghe (foto), Country Manager Benelux van Riverbed.

SteelConnect ondersteunt nu complexe grootzakelijke omgevingen en vereenvoudigt de implementatie van grootschalige SD-WAN-omgevingen in het datacenter met niet-disruptieve netwerkintegratie. Riverbed lanceert daarnaast een nieuwe lijn van SteelHead SD-modellen. Die combineren SteelConnect en hoogwaardige WAN-optimalisatie in één gestroomlijnd, enkelvoudig device. Dit biedt de nodige netwerkflexibiliteit en ‘one-click’-connectiviteit met Microsoft Azure en AWS voor optimale prestaties van apps en de cloud. Riverbed heeft inmiddels met SteelConnect 300 SD-WAN-klanten en meer dan 1.600 online SteelConnect-trials.

 

De nieuwe SteelConnect SDI-5030 Data Center Gateway Appliances vereenvoudigen de inzet van SD-WAN in grootschalige wereldwijde netwerken. Terwijl andere SD-WAN-oplossingen duizenden regels configuratie-updates en/of firmware-upgrades vereisen voor core datacenter-routers, profiteert SteelConnect van integratie met de krachtige Riverbed Interceptor appliance. Deze zorgt voor niet-disruptieve integratie en orkestratie van SD-WAN- en WAN-optimalisatieservices in datacenternetwerken aldus Thomas Verhaeghe.

 Riverbed SteelConnect en SteelHead WAN-optimalisatie werken samen aan het uitwisselen van informatie over applicatie-identificatie en -classificatie. Dit waarborgt een end-to-end applicatiecentrische oplossing in het netwerk en de cloud. Door de inzet van een gemeenschappelijke oplossing die SD-WAN (SteelConnect) en WAN-optimalisatie (SteelHead) combineert, stroomlijnen en vereenvoudigen organisaties hun benadering voor wat betreft cloud-networking. Zij vergroten de netwerkflexibiliteit en bieden superieure prestaties voor on-premise en cloudgebaseerde applicaties zo besluit Thomas Verhaeghe.

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!