Witold Kepinski - 21 februari 2017

NIBC Markets kiest voor dealing & trading oplossing Koning & Hartman

NIBC Markets kiest voor een Dealing & Trading oplossing van Koning & Hartman. De oplossing bestaat uit een IPC Unigy dealingroominclusief voice-recording die voldoet aan alle risk management eisen. Koning & Hartman wordt ook verantwoordelijk voor het onderhoud van het systeem.

De totale oplossing die door Koning & Hartman is geleverd en geïnstalleerd staat garant voor snellere communicatie tussen traders en voldoet aan alle strenge eisen op het gebied van risk management. Koning & Hartman is marktleider en specialist op het gebied van dealing & trading oplossingen in de Benelux en werkt op dit gebied nauw samen met wereldmarktleider IPC. Behalve consultancy gebaseerd op MiFID II is Koning & Hartman ook verantwoordelijk voor beheer en onderhoud van dealing & trading systemen en bijbehorende services.

Het IPC Unigy Platform is een next-generation VoIP-gebaseerd platform. Hierdoor profiteren de traders bij NIBC Markets van meer beschikbaarheid, flexibiliteit, een hoge mate van integratie met de werkplek en een betere gebruikerservaring, ook voor compliance bewakers en beheerders aldus Koning en Hartman.

De dealingroom is na een rimpelloze migratie inmiddels in gebruik genomen. Naast de installatie en het toekomstige onderhoud van het systeem hebben de productexperts van Koning & Hartman alle gebruikers van NIBC Markets getraind om zich het nieuwe systeem snel eigen te maken.

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!