Witold Kepinski - 23 februari 2017

Dassault Systèmes eert Cadmes met awards

Softwareleverancier Cadmes heeft 17 awards gewonnen tijdens SOLIDWORKS World 2017. Deze prijzen zijn toegekend op basis van de geleverde prestaties bij klanten, kennis en ervaring van de medewerkers en toegevoegde waarde voor SOLIDWORKS. SOLIDWORKS World is een jaarlijkse gebruikersconferentie van de gelijknamige ontwerp-, engineering- en simulatiesoftware van Dassault Systèmes .Cadmes, met vestigingen in Nederland en België, is leverancier van onder andere CAD/CAM/CAE-, PDM- en PLM-software en software op het gebied van sales- en productconfiguratie en dienstverlener op het gebied van design, engineering, werkvoorbereiding en productie.

Top VAR Euro North

De belangrijkste awards voor Cadmes zijn de Top VAR Euro North Overall Performance, Top VAR Euro North Education en Top VAR Euro North PDM. Dit zijn erkenningen voor respectievelijk de beste totaalprestaties in de Euro North regio (Benelux, het Verenigd Koninkrijk en Scandinavië) en beste VAR op het gebied van educatieve toepassingen en datamanagement. “Samengevat bevestigen de gewonnen prijzen dat wij veel succesvolle projecten hebben gerealiseerd, de hoogste klanttevredenheid scoren en dat onze medewerkers goed zijn opgeleid en gecertificeerd in alle SOLIDWORKS-applicaties”, zegt Sales & Marketing Director Anoek Schellings.

Bedrijfsprocessen optimaliseren

In 2016 heeft Cadmes een groot aantal klanten geholpen de innovatiecyclus te versnellen door het optimaliseren van bedrijfsprocessen, vanaf het eerste productidee tot en met de marktintroductie. Onder andere door de integratie van online productconfiguratie met ontwerpsoftware, 3D-printen en het verbeteren van zowel de interne communicatie als het productinformatiemanagement. “Cadmes behoort al voor het 11de jaar op rij tot de Elite 190 club van beste SOLIDWORKS-partners”, aldus Schellings. “Een bewijs van continuïteit, tevredenheid en vertrouwen van onze klanten, waar wij trots op zijn.”

SOLIDWORKS World

Met zo’n 8.000 deelnemers is SOLIDWORKS World, in februari van dit jaar gehouden in Los Angeles, het grootste jaarlijkse 3D CAD- en engineeringevent ter wereld. Het aanbod van trainingen, de globale netwerkmogelijkheid en toegang tot de laatste 3D CAD-technologie, zijn de belangrijkste speerpunten die door bezoekers genoemd worden.

 

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!