Redactie - 22 februari 2017

Holland Paviljoen tijdens Digital Enterprise Show

Van 23 t/m 25 mei vindt voor de tweede keer de Digital Enterprise Show plaats: dé internationale beurs in Madrid voor alles wat met digitale transformatie en ICT te maken heeft. Het event was vorig jaar al een groot succes met 18.000 bezoekers uit 50 landen, ruim 4.500 mkb-bedrijven, en 470 sprekers. Ook dit jaar worden er meer dan 18.000 bezoekers verwacht, waaronder 7.000 CIO’s en CMO’s.

 De Digital Enterprise Show bestaat uit zowel een beurs als een congres, met vele workshops. Er zijn twaalf sectorale fora (Vertical Industry Forums) en gerichte evenementen voor beslissingsnemers van technologiebedrijven. Bovendien wordt er dit jaar extra aandacht besteed aan digitale marketing tijdens de Digital Marketing Planet. Gastland van de DES is dit jaar Zweden, één van de meest vooraanstaande landen op het gebied van digitalisering.

 De beurs dient als business platform voor de gehele ICT-sector en biedt technologische oplossingen binnen negen pijlers van de digitale transformatie:

- Internet of Things

- Cloud Computing

- Social Business

- Cyber Security

- Mobility

- Big Data & Analytics

- Artificial Intelligence

- Virtual Reality

- Digital Marketing

 Meer informatie is beschikbaar via de volgende link: www.des-madrid.com    

 Holland Paviljoen

Nederland is in Madrid aanwezig met een Holland Paviljoen. Dit paviljoen kan alleen een succes worden met inzet en deelname van het Nederlandse bedrijfsleven. Het paviljoen komt in de premium exhibition area van de beurs te staan, waarbij ieder bedrijf zichzelf kan presenteren. Op deze manier kunnen de bedrijven laten zien dat Nederland meedoet in de top van digitale transformatie. Deelnemers ontvangen een aantal business passes, premium VIP passes voor het Masterminds Congress en krijgen spreektijd op het digital demo auditorium.

 Bedrijven die ook mee willen doen, vragen wij zich vóór 10 maart te melden via mad-ea@minbuza.nl.

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!