Witold Kepinski - 23 februari 2017

Lenovo levert met SAP HANA cloud services in China

Lenovo kondigt een nieuwe Enterprise Cloud Solution aan die exclusief wordt aangeboden aan Chinese licentiehouders van het SAP HANA platform. ‘Lenovo Enterprise Cloud designed for SAP HANA’ is een nieuwe oplossing in de datacentermarkt. Het demonstreert Lenovo’s cloudinfrastructuur en SAP HANA-implementatiecapaciteiten wereldwijd. 

IDC voorspelt dat de uitgaven aan off-premise cloud IT-infrastructuur de komende jaren flink groeien tot wel 49.1 miljard dollar in 2020. Gartner schat daarnaast dat het aantal gebruikers van HANA groeit tot meer dan 10.000 klanten, waarvan 50% off-premise. Lenovo zegt zijn klanten te helpen om in te springen op deze trends door de aankondiging van de overeenkomst met SAP, waarvoor Lenovo een exclusieve nieuwe enterprise cloud solution heeft gecreëerd voor licentiehouders van SAP HANA in China.

Deze overeenkomst laat zien dat Lenovo invulling geeft aan de vorig jaar aangekondigde strategische samenwerking tussen Lenovo en SAP. De nieuwe managed service van Lenovo is erop gericht om een eenvoudig en krachtige migratiepad te openen voor klanten die meer willen halen uit hun investering in de SAP HANA off-premise cloudomgeving. De service is momenteel alleen beschikbaar in China.

WK

Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024 Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024
Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!