Witold Kepinski - 23 februari 2017

BT stelt Chet Patel aan als hoofd continentaal Europa

BT maakt bekend dat Chet Patel per 1 maart is benoemd tot hoofd continentaal Europa, waarbij de focus ligt op het stimuleren van duurzame groei. Chet Patel rapporteert daarbij aan Luis Alvarez, CEO van BT’s Global Services divisie.

BT is sinds 1980 actief in continentaal Europa. Het bedrijf heeft ongeveer 7.200 medewerkers in dienst, verspreid over belangrijke Europese zakelijke centra, waarbij gebruik gemaakt wordt van 18 datacenters, 1.000 netwerk ‘points-of-presence’ en 30 stedelijke glasvezelnetwerken om veel van ’s werelds bekendste multinationals en overheidsinstellingen te bedienen. 

Chet Patel was de afgelopen 18 maanden president Global Portfolio & Marketing bij BT, waarbij hij verantwoordelijk was voor de producten en diensten die de internationale groeiplannen van het bedrijf ondersteunen en die een invloedrijke rol spelen bij BT’s grootste internationale klanten.

Chet heeft ruim 22 jaar ervaring binnen de telecom- en IT-sector. Na zijn afstuderen kwam hij als trainee in dienst bij BT en sindsdien heeft hij successen geboekt in prominente commerciële- en veranderingsmanagement functies binnen de divisies Consumer, Wholesale, Ventures en Global Services van BT Group. 

Chet behaalde zijn MBA aan het Henley Management College en een bachelorsdiploma (Hons) in economie en politicologie aan de universiteit van Leeds.

Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024 Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024
Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!