Redactie - 24 februari 2017

ASUS lanceert zijn ZenFone line-up smartphones in Nederland

ASUS lanceert zijn ZenFone line-up in de Nederlandse markt. Na onder meer Frankrijk, Italië en Duitsland, lanceert ASUS nu ook de ZenFone 3, de ZenFone 3 Max en de Zenfone Go in Nederland. 

Het vlaggenschip van de serie is de ZenFone 3. Deze is voorzien van een diamant geslepen metalen frame, met zowel aan de voor- en achterkant voorzien van krasbestendig glas. Het model is dun en het scherm beslaat bijna de gehele voorkant.

Op de achterkant staan gesponnen cirkels, die ASUS op al zijn Zen-producten toepast. De vingerafdrukscanner ontgrendelt de telefoon die voorzien is van een 16MP-camera en maakt video in 4k-kwaliteit. Het werkgeheugen is 2GB en opslaggeheugen 16GB.

De ZenFone 3, ZenFone Go en de ZenFone 3 Max zijn te koop zijn bij launchpartners Bol.com, Coolblue en Media Markt. 

ZenFone

ASUS kondigde ook de ZenFone AR aan, een high-end smartphone. Deze zal op een later tijdstip, in het tweede kwartaal, beschikbaar komen in Nederland. De ZenFone AR combineert de nieuwste innovaties van ASUS, Google en Qualcomm. Zo worden de nieuwste Virtual Reality en Augmented Reality-apps ondersteund, dankzij de 23MP-camera, een Snapdragon 821-processor, die toegang heeft tot maar liefst 8GB werkgeheugen.

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!