Redactie - 26 februari 2017

BenQ breidt Pro AV-team in de Benelux uit

BenQ, leverancier in de sector technologie en oplossingen, verwelkomt twee ervaren managers in haar groeiende Pro AV-team. Yvo Rijnders heeft zich bij het team aangesloten als Key Account Manager Pro AV en richt zich op het onderwijssegment. Murat Coskunyurek komt erbij als Account Manager Pro AV en gaat ondersteuning geven aan de wederverkopers die werkzaam zijn in het segment ondernemingen.

De strategische focus van BenQ is gericht op het Pro AV-segment. Het aantal medewerkers voor structurele ondersteuning aan de wederverkopers wordt daarom uitgebreid. De Pro AV-divisie omvat een uitgebreid assortiment oplossingen en producten, inclusief de portfolio digital signage, grootformaat touchdisplays en traditionele displays, professionele DLP-projectormodellen voor grote ruimtes in scenario's voor ondernemingen en het onderwijs en de draadloze Full HD-oplossing InstaShow voor presentatie door meerdere presentatoren.

Yvo Rijnders (40) heeft 15 jaar ervaring op AV-gebied, die hij heeft opgedaan tijdens zijn activiteiten in verschillende onderdelen van de sector (wederverkoper, verkoper en distributeur) met gewoonlijk de focus op Pro AV en onderwijs. Voordat hij bij BenQ kwam was hij 10 jaar lang werkzaam bij Kerèn Presentatie Systemen als Dealer Manager B2B Audio Visuals. Daaraan voorafgaand werkte Rijnders als Account Manager B2B Audio Visuals bij LG Electronics.

In zijn nieuwe rol als Account Manager Pro AV zal Murat Coskunyurek (34) zich concentreren op de ondersteuning van wederverkopers in het segment ondernemingen. Gedurende de afgelopen 4 jaar was Coskunyurek werkzaam bij Tech Data-Maverick NL, waar hij verantwoordelijk was voor het AV-segment. Voordat hij de overstap maakte naar distributie, hield Coskunyurek zich in de functie van Department Manager bij Media Markt en Saturn gedurende 8 jaar bezig met wederverkoop.

Danny Neijs, Sales Director BenQ Benelux: “We zijn erg blij dat we Yvo Rijnders en Murat Coskunyurek erbij hebben in het BenQ Pro AV-team. Met hun uitgebreide ervaring op het gebied van AV en IT kunnen ze onmiddellijk aan de slag. Ze zullen ongetwijfeld binnen korte tijd een grote stimulans zijn voor onze prestaties."

benq-yvo-murat.jpg

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!