Witold Kepinski - 27 februari 2017

Travis introduceert een stem-vertaalapparaat werkend met artificial intelligence

Travis introduceert een stem-vertaalapparaat werkend met artificial intelligence image

Het Nederlandse Travis introduceert een stem-vertaalapparaat werkend met artificial intelligence. Deze oplossing is geselecteerd door StartupDelta om te worden gepresenteerd op het Mobile World Congress Barcelona 2017 (27 februari - 2 maart).

Travis is met name interessant voor mensen die regelmatig voor werk of vakantie naar plekken reizen waar weinig Engels wordt gesproken, denk aan Zuid-Amerika en grote delen van Azië. Maar ook voor organisaties als conferentiecentra, internationale ziekenhuizen, vliegvelden en hotelgroepen biedt het veel mogelijkheden. “Al onze ontwerpbeslissingen voor Travis zijn gericht geweest op één doel: de optimale face-to-face interactie tussen mensen. Door one-touch verlies je geen oogcontact en door de versterkte speaker en noise-cancelling microfoon kan je het apparaat op tafel leggen in plaats van het te moeten bewegen tussen jouw gezicht en dat van je gesprekspartner. Zo worden ook alle voordelen van non-verbale communicatie benut,” aldus Lennart van der Ziel, CEO bij Travis.

Travis is ontwikkeld door een ervaren team dat opereert vanuit drie continenten: Rotterdam (Nederland), Boston / New York City (VS) en Shenzhen (China). Gezamenlijk hebben de teamleden in het verleden al meer dan 10 miljoen apparaten geleverd.

Het Travis team staat tussen maandag 27 februari en donderdag 2 maart op het Mobile World Congress in Barcelona, Holland High Tech Pavilion, Hall 6 Stand 6M8

Travis is wereldwijd te verkrijgen vanaf deze zomer voor een verwachte retailprijs van US$199. Vanaf maart 2017 zal er voor de prijs van US$99 een beperkte oplage beschikbaar komen in de voorverkoop via http://get.travistranslator.com/launch

CompTIA Community Benelux BW 7-31 mei Nutanix BW start 6 mei - 20 mei
CompTIA Community Benelux BN 7-31 mei

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!