Samsung introduceert Galaxy Tab S3 tablet

27-02-2017 | door: Redactie

Samsung introduceert Galaxy Tab S3 tablet

Samsung kondigt de Galaxy Tab S3 tablet aan. De stijlvolle tablet is met een 9,7 inch Super AMOLED display en quad speakers perfect voor het kijken van films en het spelen van games. zegt Gerben van Walt Meijer, Marketing Manager Mobile bij Samsung Nederland. “Met de Galaxy Tab S3 maken we films kijken en gamen op de tablet beter. Of je nu wilt kijken naar films in 4K of actiegames wilt spelen, de Galaxy Tab S3 maakt het mogelijk."

De Tab S3 heeft verschillende premium Galaxy technologieën, zoals:

HDR (High Dynamic Range) Video Content: Het Super AMOLED-scherm ondersteunt video’s in HDR (10-bit colored). Dat zorgt voor realistische kleuren en levendige digitale content aldus Samsung.

Samsung Flow: Voor optimale veiligheid hanteert Samsung Flow biometrische authenticatie bij het inloggen. Dit wordt ook gebruikt om apparaten onderling te linken en voor het verzenden van documenten. Door synchronisatie mis je nooit een belangrijk bericht, of je nu je smartphone of tablet gebruikt aldus Samsung.

S Pen: Voor een natuurlijk schrijfgevoel heeft de verbeterde S Pen een kleinere punt van 0,7 mm en verhoogde drukgevoeligheid. Daarnaast maak je met Screen Off Memo snel aantekeningen, bewerk je PDF-documenten met PDF Annotation en gebruik je Advanced Drawing Tools om te tekenen aldus Samsung.

De Tab S3 heeft verder een 13-megapixel achtercamera met autofocus en een 5-megapixel camera aan de voorkant. De tablet heeft fast-charge met tot 12 uur video playback en het geheugen is eenvoudig uit te breiden. Ook ondersteunt de tablet het gebruik van Pogo keyboards, aldus Samsung.

Entertainment

Met de Samsung Galaxy Tab S3 breng je mobiel entertainment naar een hoger niveau. Dankzij 4K video playback is het kijken van films een bioscoopachtige ervaring. Ook is de Galaxy Tab S3 de eerste Samsung tablet met quad-stereo speakers, waarbij AKG van Harman zorgt voor eersteklas geluid. En met partners als Amazon is het kijken van HDR-video’s eenvoudig, aldus Samsung.

De Galaxy Tab S3 is geoptimaliseerd voor het spelen van games. Vulkan API zorgt voor graphics en Game Launcher voor een verbeterde gebruikerservaring en personalisatie. De Do Not Disturb-functie verzekert je van ongestoorde gameplay, aldus Samsung.

De Galaxy Tab S3 is vanaf begin april verkrijgbaar in Nederland, maar vanaf 27 februari vooruit te bestellen via de website van Samsung. De verkoopadviesprijs bedraagt € 679,- voor de WiFi-versie en € 769,- voor de versie met 4G.

Terug naar nieuws overzicht
Hardware