Wouter Hoeffnagel - 27 februari 2017

Paul Farmer wordt Chief Financial Officer bij Pyramid Analytics

Paul Farmer wordt Chief Financial Officer bij Pyramid Analytics image

Pyramid Analytics, leverancier van een next-generation business analytics platform, stelt technologieveteraan Paul Farmer aan als nieuwe Chief Financial Officer (CFO). Farmer was eerder CFO bij het in San Francisco gevestigde bedrijf Swrve. Farmer gaat vanuit het hoofdkantoor van Pyramid Analytics in Amsterdam en Seattle werken. Farmer gaat bij Pyramid Analytics de financiën, infrastructuurinitiatieven en investeerdersrelaties leiden.

“We heten Paul van harte welkom bij Pyramid Analytics,” zegt Omri Kohl, mede-oprichter en CEO van Pyramid Analytics. “Paul was verantwoordelijk voor de financiële groei van veel succesvolle technologiebedrijven en – gezien de snelle innovatie en groei in de business analytics-industrie – zijn we zeer enthousiast over de deskundigheid die Paul naar ons bedrijf brengt.”

Farmer heeft meer dan 30 jaar ervaring in de technologiesector en werkte als CFO voor meerdere technologiebedrijven in de SaaS-, enterprise software- en professional services-industrie. Hij was CFO van zowel zelfstandige als publieke ondernemingen en leidde vijf beursintroducties. De diepgaande financiële ervaring die Farmer Pyramid Analytics brengt, deed hij mede op als CFO van technologiebedrijven als Gigya, Silver Tail Systems (overgenomen door EMC), Narus (gekocht door Boeing) en Xoft. In zijn vorige functies was Farmer verantwoordelijk voor het initiëren, beheren en verantwoorden van verschillende vormen van fondsenwerving, waaronder investeringen, bank- en converteerbare leningen.infrastructuurinitiatieven en investeerdersrelaties leiden.

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!