Centralpoint is Dell EMC Titanium partner

Centralpoint is Dell EMC Titanium partner

27-02-2017 | door: Wouter Hoeffnagel
Deel dit artikel:

Centralpoint is Dell EMC Titanium partner

Centralpoint heeft op 27 februari 2017 officieel de Dell EMC Titanium partner status uitgereikt gekregen. De Titanium status is de hoogste status die te behalen valt in het splinternieuwe Dell EMC partnerprogramma. Hiermee behoort Centralpoint tot een zeer selecte groep Nederlandse IT-leveranciers die deze partner status met trots mogen voeren.

Het introduceren van de nieuwe partnerstatussen is onderdeel van het nieuwe Dell EMC partner programma dat met ingang van 27 februari wereldwijd wordt geïntroduceerd. Zowel Dell als EMC hadden ieder hun eigen business partner programma. Deze zijn nu samengevoegd in één programma waarin zowel de competenties alsook de condities zijn vastgelegd voor alle producten, software en services die Dell EMC in de markt zet. Centralpoint heeft tijdig aan alle Dell EMC Titanium partnercriteria voldaan en beschikt hiermee over de hoogste partnerstatus die Dell EMC kent. Hiermee kan Centralpoint nu ook haar gehele klanten set bedienen met het brede Enterprise producten en oplossingen portfolio van Dell EMC.

Ronald Ederveen, Commercieel Directeur Centralpoint: “Wij zijn bijzonder trots op het behalen van de hoogste partner status bij Dell EMC. Hiermee tonen wij aan dat Centralpoint bij Dell EMC behoort tot de top partners in Nederland. Voor ons en onze klanten is dit belangrijk, omdat wij altijd zaken doen in de driehoek: klant – fabrikant – Centralpoint. De klant ziet namelijk graag een actief betrokken fabrikant bij de selectie en implementatie van innovatieve datacenteroplossingen. Centralpoint werkt dan ook intensief samen met Dell EMC bij het adviseren, installeren en migreren van datacenter oplossingen”.

Terug naar nieuws overzicht