Om gebruik te maken van de Youtube player moet u Analytische en functionele cookies toestaan.

Wijzig cookie voorkeuren
27-02-2017 | door: Wouter Hoeffnagel

HP introduceert 2-in-1 detachable en Pro x2 en Elite x3 accessoires (video)

HP heeft op Mobile World Congress 2017 een nieuwe commerciële 2-in-1 detachable aangekondigd, evenals een breed scala aan accessoires. De nieuwe HP Pro x2 612 G2 is ontworpen voor de huidige mobiele professionals die op zoek zijn naar eenvoud en gebruiksgemak. Tegelijkertijd hebben zij applicaties nodig die workflows automatiseren in field services, overheid, gezondheidszorg en retail, en hoge productiviteit leveren met de enterprise-class beveiliging en onderhoud die IT van ze vereist. De Pro x2 kan worden geconfigureerd met keuze uit de nieuwste 7de generatie Intel processors, met betrouwbare prestaties om te voldoen aan de verschillende behoeften van de eindgebruikers, aldus Keith Hartsfield, VP Mobility Products bij HP.

Het bedrijf stelt dat ruim 60% van de Millennials vanaf meer dan één locatie werkt. In 2020 zal dit zelfs een meerderheid van de werknemers zijn. Deze medewerkers zoeken apparaten die voldoen aan hun on-the-go werkstijl en zowel beheersbaar, onderhouden als veilig zijn. HP speelt hierop met de nieuwe Pro x2.

Pro x2
De Pro x2 is een 2-in-1 detachable met meerdere modi gericht op commercieel gebruik, inclusief een presentatiemodus, een inktmodus voor het maken van notities, een tabletmodus voor het verzamelen van gegevens en een notebookmodus. De Pro x2 kan worden geconfigureerd met keuze uit de nieuwste 7e generatie Intel processors. De Pro x2 is ontworpen rondom mobiele productiviteit, inclusief WLAN en optioneel WWAN, met een snel oplaadbare batterij die meer dan 11 uur batterijduur biedt. Het magnetisch bevestigde Collaboration Keyboard van het apparaat bevat speciale toetsen om spraak en video conference calls direct te beheren. Voor tekenen en notities maken is de HP Active Wacom Pen with App Launch beschikbaar. De verlengde 165 graden kickstand maakt het presenteren en delen van informatie eenvoudiger. De Pro x2 bevat een USB-C connectie voor snel opladen en data overdracht en USB-A voor toegang tot traditionele randapparatuur.

Beveiliging, beheersbaarheid en lifecycle management staan bij de Pro x2 centraal. Het device is vanaf de grond opgebouwd voor een veilige werkomgeving en bevat een ingebouwde smartcardreader, een verwijderbare SSD en de HP Client Security Suite Gen3, samen met een optionele vingerafdruksensor en optionele Near Field Communications (NFC). IT-lifecycle-management bevat een verwijderbare achterkant en enterprise-class onderhoudsgemak voor het beeldscherm, kickstand en andere belangrijke onderdelen, samen met toegewijde 24/7 commerciële support. En de Pro x2 is ontworpen voor de levenscyclus binnen een traditionele onderneming: 3 tot 5 jaar, en geslaagd voor MIL-STD testen voor druppels, stof, luchtvochtigheid, temperatuurveranderingen en functionele shock.

Daarnaast lanceert HP nieuwe accessoires op de Mobile World Congress:

 • HP Elite x3 Mobile Scanning Solution: Deze oplossing de voordelen van het x3 platform uit over de mobiele professional om de verticale workflows te mobiliseren voor de gezondheidszorg, field service en retail werknemers. De geïntegreerde barcode scanner kan onderweg gebruikt worden om prijzen te checken, toegang tot inventaris en CRM informatie, en vervolgens over te schakelen naar de backoffice met de mogelijkheid tot verbinding met een beeldscherm, muis en toetsenbord voor een volledige PC ervaring.
 • HP Pro x2 612 G2 Rugged Case: Deze case is gericht op gebruikers in extreme werkomstandigheden, heeft een 360-graden roterende draagriem, schouderriem, stylushouder, optionele poorten en is geschikt voor de Pro x2 toetsenbord.
 • HP Elite USB-C Dock: Maakt het mogelijk een device om te zetten in een desktop en te verbinding met meerdere beeldschermen en devices tijdens het opladen. Het dock is geschikt voor devices als de Pro x2, HP Elite x2 1012 G1, of HP Elite x3 die een multifunctionele Type-C USB poort heeft en devices die Thunderbolt ondersteunen.
 • HP USB-C Travel Hub: Voor mobiele professionals die toegang nodig hebben tot extra USB-C poorten als ze onderweg zijn, levert deze oplossing passthrough-connectiviteit voor beeldschermen en USB-devices en opladen voor de Pro x2, Elite x2 of de Elite x3 terwijl het device wordt gebruikt – met een USB-C kabel.
 • HP Retail Case 12: Deze oplossing is aangekondigd op NRF en kan worden gecombineerd met de Pro x2. Hierdoor onstaat een draagbare oplossing voor winkelmedewerkers om te verkopen en mobiele transacties op de werkvloer uit te voeren.

Prijzen en beschikbaarheid:

 • De HP Pro x2 612 G2 is nu verkrijgbaar, vanaf €899.
 • De HP Pro x2 612 G2 Rugged Case is nu verkrijgbaar, vanaf €59.
 • De HP Elite USB-C Dock is nu verkrijgbaar, vanaf €129.
 • De HP USB-C Travel Hub is nu verkrijgbaar, vanaf €49.
 • De Retail Case 12 is nu verkrijgbaar
 • De HP Elite x3 + de HP Mobile Scanning Solution is nu verkrijgbaar, vanaf €889.
Terug naar video overzicht
Hardware