Witold Kepinski - 28 februari 2017

SAP Cloud Platform krijgt SDK voor Apple iOS

SAP heeft tijdens het Mobile World Congress (MWC) 2017 in Barcelona een aantal aankondigingen en uitbreidingen gedaan rond zijn Cloud PlatformSAP Cloud Platform is uitgebreid en verbindt volgens de leverancier op een slimme manier mensen, dingen en business. SAP Cloud Platform, voorheen bekend als SAP HANA Cloud Platform, is in te zetten als platform as a service (PaaS). SAP zegt verder met Cloud Platform mobiele werknemers te ondersteunen. SAP biedt vanaf 30 maart 2017 een SAP Cloud Platform SDK voor Apple iOS waardoor ontwikkelaars enterprise apps op iPhone en iPad kunnen ontwikkelen. Developers kunnen zich laten trainen via de SAP Academy for iOS. 

SAP Academy for iOS

SAP kondigde ook de wereldwijde beschikbaarheid van trainingen en workshops aan via de SAP Academy for iOS. Deze is samen met Apple opgezet om de wereldwijde community van 2,5 miljoen SAP-ontwikkelaars wegwijs te maken in de nieuwe SDK en de designmogelijkheden van Fiori for iOS. De lessen bieden mobiele ontwikkelaars en designers de benodigde kennis, tools en training. Hiermee halen zij het maximale uit de nieuwe SDK, Fiori for iOS, het SAP Cloud Platform en de nieuwste mogelijkheden van de Apple-hardware.

'Native' iOS-apps voor diverse sectoren

SAP bouwt momenteel 'native' iOS-apps voor diverse sectoren, variërend van de maakindustrie tot de retail. De eerste uit de reeks is de 'SAP Project Companion app for Managers and Consultants'. Deze applicatie integreert met de S/4HANA Professional Services Cloud-oplossing via het SAP Cloud Platform en profiteert daarbij van de mogelijkheden van real-time data. De app biedt samenwerkingsopties aan consultants, projectmanagers en andere gebruikers die vaak onderweg zijn. De Project Companion-app moet 30 maart verschijnen.

Lees meer op de link over SAP Cloud Platform SDK for iOS.

Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024 Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024
Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!