Lenovo pakt uit met nieuwe devices tijdens MWC 2017

28-02-2017 | door: Witold Kepinski

Lenovo pakt uit met nieuwe devices tijdens MWC 2017

Lenovo kondigt nieuwe producten en diensten aan tijdens Mobile World Congress 2017. Het gaat om de hybride Miix 320, de convertibles Yoga 720 en 520, vier laptops in de Lenovo Tab 4 serie en de Moto G5 en Moto G5 Plus, smartphones.

De nieuwe Moto G5 en Moto G5 Plus zijn voorzien van een met precisie ontworpen metalen design - een primeur voor de Moto G familie - en een octa-core processor. Daarnaast zijn de toestellen voorzien van een batterij die het een hele dag volhoudt en een vingerafdruklezer die informatie van de gebruiker veilig houdt.

In de Lenovo Tab 4 serie zijn vier tablets geïntroduceerd. De Lenovo Tab 4 8 en Lenovo Tab 4 10 zijn geschikt voor een multimedia-ervaring door de dubbele speakers en Dolby Atmos. Daarnaast zijn deze tablets ook als premium beschikbaar: de Tab 4 8 Plus en Lenovo Tab 4 10 Plus met onder andere een full HD-beeldscherm en een batterij die tot twaalf uur mee gaat. Naast de nieuwe tablets lanceert Lenovo ook twee optionele packs: een specifiek voor kinderen en een voor productiviteit.

De Miix 320 is een lichtgewicht 10.1-inch tablet en laptop in één. De lichtgewicht lapto wordt door het verwijderbare toetsenbord eenvoudig getransformeerd tot tablet en gaat tot tien uur mee. Gebruikers kunnen bijna overal verbinding maken via LTE.

Lenovo Connect e-SIM

De Lenovo Connect e-SIM uitbreiding zorgt ervoor dat gebruikers overal ter wereld verbinding kunnen maken, zonder wisseling van simkaarten. Gebruikers maken eenvoudig verbinding en profiteren van de beste lokale tarieven, zelfs wanneer ze in het buitenland zijn. Ook kunnen ze hetzelfde plan delen met elkaar op verschillende apparaten, mits deze apparaten zijn voorzien van Lenovo Connect.

Nieuwe modellen in de Yoga-serie

Voor multitaskers zijn nieuwe Yoga-modellen bekendgemaakt. De Yoga 720 en 520 zijn leverbaar in 13, 14 en 15 inch-modellen. The 15-inch Yoga 720 is een converteerbare toestel. Voor gebruikers die op zoek zijn naar een ultradun design, is de 13 inch Yoga 730 geïntroduceerd. 

Terug naar nieuws overzicht
Mobility