JumpStart 365 verkrijgbaar bij Ingram Micro Nederland

28-02-2017 | door: Wouter Hoeffnagel
Deel dit artikel:

JumpStart 365 verkrijgbaar bij Ingram Micro Nederland

Ingram Micro kondigt aan dat Jumpstart 365, een oplossing waarmee resellers hun eindklanten op een geautomatiseerde manier van een goed functionerend Microsoft Dynamics 365 kunnen voorzien, vanaf heden verkrijgbaar is bij Ingram Micro. JumpStart 365 is ontwikkeld door MindsUnited en brengt Dynamics 365 binnen het bereik van het mkb.

“Veel mkb’ers profiteren reeds van het gebruikersgemak van Office 365, maar nog niet van Dynamics 365 vanwege de grote investering in tijd en geld. Dynamics 365 biedt veel mogelijkheden dat er nu eenmaal veel instellingen nodig zijn voordat je er optimaal gebruik van kunt maken”, aldus Ingram Micro. JumpStart 365 helpt het mkb snel aan de slag te gaan met Dynamics 365. Resellers kunnen eindklanten een overzichtelijke basisinrichting op maat bieden, zonder hiervoor een consultant langs te sturen.

Joost Fhij, Director Cloud & Microsoft Benelux & Italy van Ingram Micro, noemt Microsoft een belangrijk onderdeel van Ingram Micro's cloud portfolio. Fhij wijst erop dat resellers met Jumpstart 365 in minder dan twee uur een basisinrichting, volledig toegesneden op de bedrijfsvoering van de klant kunnen implementeren. Hierdoor kunnen zij meer klanten helpen hun organisatie rendabel te professionaliseren.

Terug naar nieuws overzicht

Tags

Cloud, CRM
Cloud