Scale Computing introduceert Scale Partner Community channel programma

Scale Computing introduceert Scale Partner Community channel programma

01-03-2017 | door: Wouter Hoeffnagel
Deel dit artikel:

Scale Computing introduceert Scale Partner Community channel programma

Scale Computing, leverancier van hyperconverged oplossingen voor middelgrote bedrijven, kondigt zijn nieuwe Scale Partner Community (SCP) channel programma aan. Dit nieuwe strategische programma stelt Scale in staat nauw samen te werken met partners in zowel de EMEA-regio als Noord-Amerika om het bereik van zijn hyperconverged oplossingen te vergroten.

Scale Computing levert het HC3 platform, een platform dat storage, servers, virtualisatie en management combineert in één enkel systeem. Dit zonder dat hiervoor virtualisatiesoftware hoeft te worden gelicenseerd of externe storage hoeft worden aangeschaft. HC3 producten vereenvoudigen hiermee de infrastructuur die nodig is om applicaties te draaien. Daarnaast kan deze infrastructuur net zo eenvoudig worden beheerd als één enkele server.

Vernieuwd channel programma

Scale Computing hanteert een 100% channel-gericht model en heeft zijn channel programma volledig vernieuwd, waarbij de nadruk ligt op eenvoud en winstgevendheid. Via het nieuwe programma levert Scale partners de producten, programma’s en diensten te bieden die zij nodig hebben om aan de infrastructuurbehoeften van hun klanten te kunnen voldoen en hun bedrijf te laten groeien.

Met het nieuwe channel programma richt Scale zich op het terugdringen van kosten, vereenvoudigen van implementaties en datacentermanagement om zowel klanten als partners te helpen tijd te besparen. Het programma bevat drie certificeringen: Silver, Gold en Platinum. Het SCP programma bevat verschillende opties voor referral partners, reseller partners, managed service providers, distributiepartners en ISV’s.

Meer informatie over het channelprogramma en de vereisten die worden gesteld aan deelnemers is hier te vinden.

Terug naar nieuws overzicht