Wouter Hoeffnagel - 01 maart 2017

Beethree benoemd tot Salesforce Platinum Consulting Partner

Consultancybureau Beethree is door Salesforce benoemd tot Salesforce Platinum Consulting Partner. Beethree werkt samen met grote nationale en internationale bedrijven in onder andere e-commerce, financiële sector, utilities en professional services om hun klanten, partners en medewerkers experiences te bieden op basis van het Salesforce platform.

De klanttevredenheidsscore speelt een belangrijke factor in het proces rond het behalen van de Platinum status bij Salesforce. Beethree stelt dan ook trots te zijn op een gemiddelde klanttevredenheidsscore van 9.13 op een schaal van 10. Het bedrijf heeft inmiddels ruim 100 succesvolle implementaties van het Salesforce platform uitgevoerd bij klanten.

Redeneren vanuit de gebruiker
Peter Bakker (foto), oprichter en managing partner bij Beethree: “Wij redeneren vanuit de gebruiker en combineren die customer experience met de kracht van het Salesforce Platform. Klanten komen naar Beethree voor de unieke mix van Design Thinking, gecombineerd met Agile en onze diepgaande functionele en technische expertise van Salesforce. In het Design Thinking Center, een mix van innovatielab en experience center, betrekken we bij voorkeur mensen uit zoveel mogelijk verschillende disciplines. We bekijken de uitdagingen van de business niet alleen vanuit technische mogelijkheden, maar redeneren vanuit wat de gebruiker nodig heeft."

Beethree heeft de enige Most Valuable Professional (MVP) van Nederland in dienst. Het MVP Program van Salesforce is een programma dat individuele leden binnen de Salesforce community erkent voor hun leiderschap, kennis en bijdrage aan de gemeenschap. “We zijn trots op alle successen die onze klanten behalen met Salesforce”, besluit Bakker.

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!