Lenovo en MobileIron starten partnership voor beheer OS en devices

01-03-2017 | door: Witold Kepinski

Lenovo en MobileIron starten partnership voor beheer OS en devices

MobileIron en Lenovo gaan wereldwijd samenwerken om bedrijven te helpen Windows10, Android en iOS-apparaten te beveiligen en beheren. MobileIron is de security backbone voor de digitale onderneming, die bedrijfsgegevens in apps, netwerken en de cloud beschermt. Betrokken resellers zullen implementaties binnen wereldwijde bedrijven met adviesdiensten ondersteunen.

Lenovo bood voorheen security en managementsoftware aan grootzakelijke klanten; Voor het beveiligen van apparaten die werken met moderne besturingssystemen zoals Android en Windows10 hebben klanten vaker nieuwe software nodig. Klanten van Lenovo kunnen nu tegelijkertijd met Lenovo PCs, tablets en smartphones ook MobileIron’s complete beveiligings- en management platform aanschaffen. Deze combo vereenvoudigt ook bring- your-own-device omdat applicaties beveiligd worden toegewezen zo beweren de twee partners. Lenovo, MobileIron en MobileIron resellers zullen implementaties binnen wereldwijde bedrijven met adviesdiensten ondersteunen.

MobileIrons beveiligings- en beheerplatform is een aanvulling op Lenovo’s ‘Modern Enterprise Computing’-portfolio. Deze verzameling ‘modern computing’ security en infrastructuur-oplossingen bestaat o.a. uit Unified Workspace Cloud en het ThinkAgile portfolio. Nu kunnen MobileIron Lenovo klanten de laatste mobiele apparaten kiezen, zoals de Yoga convertible en de MotoZ smartphone, een op maat gemaakte workspace met de Unified Workspace Cloud inzetten, de endpoints met MobileIron beveiligen en hun datacenters met ThinkAgile oplossingen moderniseren aldus de twee partners.

WK

Terug naar nieuws overzicht
Mobility