Witold Kepinski - 01 maart 2017

Contec biedt Intelligent Next Generation Firewalls van Hillstone Networks

Contec, distributeur van IT-beveiligingsoplossingen, voegt de security-oplossingen van Hillstone Networks toe aan haar portfolio. Vanaf 1 maart zijn deze beschikbaar voor de Nederlandse markt. Hillstone Networks biedt verschillende security producten voor bedrijven en netwerken van datacenters, ongeacht of dit een fysieke, virtuele of cloud-omgeving betreft. De Intelligent Next Generation Firewalls van Hillstone zorgen voor doorlopende beveiliging tegen bedreigingen, niet alleen aan de rand van het netwerk maar ook voor netwerken van en naar elke virtuele machine. 

Hillstone Networks is geen nieuwe speler op de security markt. Het bedrijf is in 2006 opgericht door oud-werknemers van NetScreen, Cisco en Juniper en de producten worden door meer dan 14.000 klanten wereldwijd ingezet. Hillstone-oplossingen onderscheiden zich doordat ze gebruik maken van Behavioral Intelligence. Door gedragsmatige analyses op het netwerkverkeer toe te passen, kan de security-oplossing een post-breach detecteren. Hillstone Networks gaat ervan uit dat de gevaren voor bedrijven niet enkel van buitenaf komen, maar ook van binnenuit kunnen ontstaan, bijvoorbeeld door het inzetten van BYOD, netwerktoegang op afstand of het gebruik van USB-sticks.

Het productportfolio van Hillstone Networks bevat naast Intelligent Next Generation Firewalls ook security-oplossingen voor de cloud en zijn, door de toepassing van microsegmentatie, tevens zeer geschikt voor virtuele datacenters. Het Hillstone Server Breach Detection System combineert Abnormal Behavior Detection en Unknown Malware Detection-technology. Dit om servers te beschermen tegen bijvoorbeeld ransomware, en om datalekken te voorkomen.  De Hillstone S-Series bieden het Network Intrusion Prevention System (NIPS) als integraal onderdeel van de netwerkbeveiliging.

Mathijs Wijbenga (foto), Algemeen Directeur bij Contec: “De Intelligent Next Generation Firewalls van Hillstone Networks blinken uit door hun nieuwe manier van netwerkbeveiliging dankzij de inzet van Behavioral Intelligence. De oplossing maak gedragsmatige analyses mogelijk en detecteert afwijkend gedrag onmiddellijk, hiermee introduceert het bedrijf een hele nieuwe manier van netwerkbeveiliging. Hillstone Networks is een technologiebedrijf dat 400 core ontwikkelaars in dienst heeft. Met andere woorden: de hoogstaande productontwikkeling is voor de toekomst gegarandeerd. We zijn er dan ook trots op dat we Hillstone Networks aan ons portfolio mogen toevoegen! We zijn zeer gemotiveerd om onze channelpartners te ondersteunen met technische productinformatie en trainingen over de voordelen van Hillstone Networks.”

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!