CAD & Company ontvangt Autodesk Partner Award voor snelste groei

02-03-2017 | door: Wouter Hoeffnagel
Deel dit artikel:

CAD & Company ontvangt Autodesk Partner Award voor snelste groei

CAD & Company ontvangt de Autodesk Partner Award voor snelst groeiende partner in de Benelux en Frankrijk. Deze is uitgereikt tijdens de One Team Conference, Autodesk OTC 2017, in Las Vegas.

Autodesk reikt elk jaar awards uit aan een select aantal partners over de hele wereld. CAD & Company ontving zo’n award al eerder in 2013 en vorig jaar. Deze award voor snelst groeiende Autodesk Partner is een beloning voor de inzet van het afgelopen jaar. De snelle groei van het bedrijf is met name het gevolg van samen met opdrachtgevers zoeken en invullen van innovatiekansen.

‘Samen innovatie waarmaken’ is het motto van CAD & Company. Een voorbeeld daarvan is digitalisering van de bouwplaats, door BIM naar de uitvoering te brengen. Recent brachten zij de bouwhelm van de toekomst naar Nederland, de DAQRI Smart Helmet. Verder is het bedrijf actief met Virtual Reality toepassingen en gedetailleerde visualisaties van projecten in de bouw, civiele techniek en industrie. “Ik ben trots op onze 50 collega’s en bedank alle opdrachtgevers voor het behalen van deze award,” zegt Rob Oud, inspirator bij CAD & Company.

Terug naar nieuws overzicht