Veeam biedt nieuwe availability integratie en native snapshot voor Cisco HyperFlex
02-03-2017 | door: Witold Kepinski
Deel dit artikel:

Veeam biedt nieuwe availability integratie en native snapshot voor Cisco HyperFlex

Veeam Software, leverancier van oplossingen voor Availability for the Always-On Enterprise, breidt zijn samenwerking met Cisco uit en introduceert een snapshot-integratie met het Cisco HyperFlex hyperconverged infrastructure-platform (HCI). Dankzij snapshot-integratie met Cisco HyperFlex kunnen Veeam- en Cisco-klanten voldoen aan huidige availability eisen om te zorgen voor een goede data protection omgeving.

De integratie van de Veeam Availability Suite met het software-defined netwerk- en computing-vermogen van Cisco UCS in het Cisco HyperFlex HX Data Platform zorgt volgens Veeam voor eenvoud en meer efficiëntie in het moderne hybrid-cloudtijdperk. Veeam stelt organisaties zo in staat back-up- en recovery-tijden terug te dringen en de algehele operationele performance te verbeteren, zo beweert Veeam.

Veeam en Cisco UCS bieden samen al een tijdje Availability for the Always-On Enterprise met data protection technologie voor de huidige moderne datacenters. Door de combinatie van de Veeam Availability Suite en Cisco UCS gebruikers voldoen organisaties aan de strengste recovery time and point objectives (RTP) die voor Tier-1-applicaties vereist zijn; minder dan 15 minuten voor de meeste workloads. Dutch IT-channel sprak over de samenwerking met Andy Vandeveld, Vice President & Global Alliances bij Veeam Software en met Beth McRae, senior director global ecosystem bij Cisco.

Veeam vormt volgens Vandeveld een ideale combinatie met vooraf gevalideerde Cisco UCS-ontwerpen, zoals FlexPod, Vblock en VSPEX. Gezamenlijk zeggen Veeam en Cisco klanten te helpen om optimaal gebruik te maken van alle mogelijkheden van virtualisatie en de geconvergeerde infrastructuur waarbij ze de risico's verminderen, de downtime verlagen en zich gemakkelijk kunnen aanpassen aan bedrijfsveranderingen. Veeam is ook geschikt voor de nieuwe Cisco UCS S-Series Storage Server.

Cisco biedt klanten en serviceproviders nu referentiearchitectuur-gevalideerde, eenvoudig te implementeren apparatuur voor snellere back-ups en uitzonderlijke herstelsnelheden, aldus Andy Vandeveld. Deze nieuwe Cisco USC-apparatuur biedt zowel gebruikers als serviceprovider  apparatuur voor efficiënte opslag van Veeam-repository's. Cisco-partners kunnen op de Cisco Solutions Portal het juist gedimensioneerde, voorgemonteerde Cisco back-up- en replicatieapparaat met Veeam kiezen. Voeg de Veeam- en Windows-licenties toe voor een oplossing met Cisco in combinatie met Veeam, waarmee resellers grote hoeveelheden gegevens van klanten beveiligt en beheert met snelle back-ups en snel herstel.

WK

Terug naar nieuws overzicht
Datacenter