Yes Telecom biedt hosted telefonie oplossing uit met vaste telefonie en internet
02-03-2017 | door: Wouter Hoeffnagel

Yes Telecom biedt hosted telefonie oplossing uit met vaste telefonie en internet

Yes Telecom breidt vanaf maart haar huidige hosted telefonie oplossing uitbreiden met vaste telefoon diensten en internetlijnen. Het bedrijf biedt een totaalpakket aan op het gebied van vast-mobielintegratie. Met deze uitbreiding voorziet Yes Telecom in de behoefte van het MKB om naast “Mobile first” ook een vaste werkplek en vaste telefoon te behouden.

Het nieuwe dienstenpakket wordt gelanceerd middels roadshows die door heel Nederland worden georganiseerd. De oplossing wordt door Yes Telecom volledig ondersteund. Het bedrijf kan daarnaast de implementatie van de oplossing bij Business Partners volledig verzorgen, van inventarisatie tot klanttraining. Daarnaast zijn trainingen en modules beschikbaar die voorzien dat iedere stap in het verkooptraject wordt gefaciliteerd voor de Business Partner. “Yes Telecom heeft een steeds grotere diversiteit van Business Partners, van ICT partners tot traditionele Telecom partners die we op deze wijze ondersteunen. Omdat wij zelf deze transitie hebben doorgemaakt weten we hoe we partners aan de hand moeten nemen”, aldus Lothar Steegstra (foto), algemeen directeur Yes Telecom.

Interne training en overname van Dekatel
De interne organisatie is vorig jaar klaargestoomd in de uitbreiding op vast- en mobiel. “Bij Yes is er intern hard gewerkt om deze groei te realiseren. Medewerkers zijn getraind en gecertificeerd. Tevens zijn er specialisten binnen gehaald en hebben we nu support teams ingericht. Met de overname van Dekatel hebben we de kennis en kunde op het gebied van vaste telefonie en internet in huis gehaald.

Het complete dienstenpakket wordt tevens geïntroduceerd aan de hand van een nieuw partnerprogramma. Dit programma zal op het jaarlijks Yes event “ De Yes Business Borrel” geïntroduceerd worden. “De Yes Business Borrel is het netwerk event om met ruim 400 genodigden uit de mobiele, vastnet en IT-sector te netwerken en een inkijk te nemen in de wereld van Yes Telecom." 

Terug naar nieuws overzicht