Witold Kepinski - 06 maart 2017

John Jaques wordt Country Manager Avanade Nederland

Avanade heeft John Jaques per 6 maart 2017 aangesteld als nieuwe Country Manager van Avanade Nederland. Jaques zal zich richten op het versterken van de positie van Avanade in Nederland, onder meer door het verder versnellen van de groei van het bedrijf. Als vooraanstaand aanbieder van digitale en cloud services, richt Avanade zich op nieuwe innovaties zoals Virtual Reality, kunstmatige intelligentie, Internet of Things en de beweging van ruwe data naar inzichten die producten en dienstverlening optimaliseren. Avanade is een dochtermaatschappij van Accenture en Microsoft.

John Jaques heeft ruim 30 jaar ervaring in de IT en technologische dienstverlening, zowel in Nederland als internationaal. Jaques is een groot deel van zijn loopbaan verantwoordelijk geweest voor het leiding geven aan business units, divisies en (dochter-)bedrijven van organisaties, onder meer bij CGI Nederland en Capgemini.

“Met veel genoegen verwelkomen wij John Jaques. Zijn bewezen succes en kennis stelt ons in staat om de volgende fase van groei van Avanade in Nederland te realiseren. John is een echte ondernemer en heeft, naast het leiden van grote (transformatie)programma’s binnen verschillende organisaties, ook met succes diverse bedrijven en business units ontwikkeld en opgezet. Met zijn ervaring, energie, en ondernemende geest zal hij zorgen dat Avanade in Nederland kan blijven groeien en innoveren”, aldus Nicolas Marry, General Manager Avanade Frankrijk, België en Nederland.

John Jaques over zijn nieuwe rol als Country Manager van Avanade in Nederland: “Avanade wordt wereldwijd erkend voor het leveren van de meest innovatieve cloud en digitale oplossingen, bedrijfsapplicaties en technologische services. Ik kijk er naar uit om samen met de medewerkers en partners klanten te blijven helpen bij het transformeren van hun bedrijf; het verbeteren van productiviteit en het optimaliseren van prestaties met innovatieve Microsoft oplossingen.”

WK

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!