DevOps beter voorspelbaar dankzij Red Hat OpenShift
06-03-2017

DevOps beter voorspelbaar dankzij Red Hat OpenShift

De wereld is in versnelling, de economie trekt aan en meer dan ooit zorgt technologie ervoor dat bedrijven klanten kunnen bedienen met innovatieve producten en diensten. De opkomst van Agile en DevOps bieden ongekende mogelijkheden voor applicatieontwikkeling.

De druk op ICT en in het bijzonder ontwikkelafdelingen en ontwikkelteams neemt toe. Functionaliteit die gisteren nog nieuw was vraagt morgen alweer om vernieuwing of aanpassing. Time-to-market wordt steeds belangrijker. Om het tempo te kunnen blijven volgen is het essentieel dat ontwikkelteams zich optimaal kunnen richten op hun kernproces: het bouwen van stabiele, goedwerkende oplossingen die naadloos aansluiten bij de klantbehoeften.  

Open Line heeft samen met RedHat, OpenShift als Platform-as-a-Service (PaaS) ingericht. Een stabiel platform voor elke fase van het ontwikkelproces is: ‘develop’, ‘build’, ‘deploy’ en manage. Met  het OpenShift bieden we een platform waarbij ontwikkelaars zich geen zorgen meer hoeven te maken over de onderliggende infrastructuur. Een direct bruikbare en stabiele omgeving voor élk ontwikkelteam.

Open Line organiseert samen met RedHat, op 28 en 30 maart een sessie over DevOps en OpenShift. Gedurende deze sessie(s) zullen we u inzicht geven in de architectuur en laten zien hoe deze naadloos en veilig integreert met uw eigen architectuur. Ruud Zwanenburg, Solution Architect Middleware bij RedHat, zal u aan de hand van een ‘use case’ meenemen in de wereld van DevOps, Microservices, Containers maar ook ingaan op Continuous Integration / Delivery. Daarnaast is er alle ruimte voor interactie en gelegenheid tot netwerken.

Aanmelden kan op: https://openline.nl/kalender/2017/3/devops-voorspelbar-dankzij-openshift-maastricht

Programma

  • 09:00-09:30 Ontvangst en registratie
  • 09:30-10:30 Deel 1, door Ruud Zwanenburg
  • 10:30-10:45 Pauze
  • 10:45-12:00 Deel 2, door Ruud Zwanenburg
  • 12:00-13:00 Lunch


Locatie: OpenLine Arnhem, Batavierenweg 25 6841 HN Arnhem

Terug naar nieuws overzicht