Samsung introduceert Galaxy XCover 4

07-03-2017 | door: Witold Kepinski

Samsung introduceert Galaxy XCover 4

Samsung kondigt de Galaxy XCover 4 aan. De smartphone heeft een groter HD-display en meer geheugen.. Tegelijk is de behuizing smaller en heeft het toestel een nieuw design.

Door de extra stevigheid is de Galaxy XCover 4 ideaal voor gebruik onder extreme omstandigheden. De Samsung Galaxy XCover 4 is vanaf april verkrijgbaar in Nederland aldus Gerben van Walt Meijer, Marketing Manager Mobile van Samsung Nederland. "Het toestel heeft tal van functies die er speciaal op zijn gericht om het beste uit het toestel te halen, óók in extremere omstandigheden. Zo is de smartphone ideaal voor mensen die werken in de bouw- of transportsector. Qua design is de XCover 4 in alles een Galaxy-smartphone.”

De XCover 4 is stof- en waterdicht*(IP68) en heeft een verbeterde 13 MP achtercamera en 5 MP camera aan de voorkant. De verwijderbare batterij heeft een langere levensduur. Door meer geheugen (16 GB) en extra RAM (2 GB) geeft de XCover 4 meer opslagcapaciteit.

Samsung KNOX 2.7 is ingebouwd in de XCover 4, zo is veiligheid gegarandeerd. Efficiency, prestaties en bruikbaarheid zijn optimaal met Android 7.0 Nougat OS en MIL-STD 810G certificatie. Al met al is de XCover 4 een stevige en stoere smartphone, perfect voor gebruik op het werk en privé. De Galaxy XCover 4 is begin april in Nederland verkrijgbaar voor een verkoopadviesprijs van € 249,- inclusief BTW.

Terug naar nieuws overzicht
Hardware