PFU toont nieuwste Fujitsu documentscanners tijdens CeBIT 2017

08-03-2017 | door: Witold Kepinski
Deel dit artikel:

PFU toont nieuwste Fujitsu documentscanners tijdens CeBIT 2017

PFU, dochteronderneming van Fujitsu, toont zijn nieuwste Fujitsu-documentscanners tijdens CeBIT 2017 op de stand van Fujitsu Technology Solutions in hal 4, A38. De nieuwe toevoegingen aan het portfolio draaien vooral om het ondersteunen van de klant in zijn digitale transformatie.

De multifunctionele scanners kunnen een grote hoeveelheid pagina’s per dag scannen en zijn ontworpen om de productiviteit te verhogen voor klanten uit diverse sectoren, waaronder de publieke sector, de financiële dienstverlening en de gezondheidszorg. Tijdens CeBIT 2017 worden de nieuwe Fujitsu-scanners op zo’n manier gedemonstreerd dat gebruikers direct zien hoe ze hun workflows kunnen stroomlijnen en kosten kunnen terugdringen, zo meldt PFU.

Ook in de spotlight tijdens CeBIT: ScanSnap Cloud, een gratis dienst waarmee je gescande data direct naar cloudapplicaties overzet. Zonder verbinding met een computer of smart device. ScanSnap Cloud wordt aangeboden voor de ScanSnap iX100- en iX500-modellen van de ScanSnap-productlijn. Deze producten zijn bedoeld voor persoonlijk gebruik in een professionele omgeving aldus PFU.

WK

Terug naar nieuws overzicht