Rutger Gröllers wordt Head of Services Sales bij Fujitsu

08-03-2017 | door: Witold Kepinski

Rutger Gröllers wordt Head of Services Sales bij Fujitsu

Rutger Gröllers (41) is benoemd tot Head of Services Sales bij Fujitsu Nederland. In deze functie is hij verantwoordelijk voor alle commerciële activiteiten bij zowel bestaande als nieuwe klanten die diensten (services) afnemen bij Fujitsu Nederland. Rutger Gröllers is lid van het Nederlandse managementteam.

Rutger Gröllers gaat een belangrijke rol spelen in het aanbieden van bestaande diensten waaronder de nieuwe en innovatieve Workplace Anywhere die op basis van cloud diensten wordt geleverd. Tevens zal Gröllers zich gaan bezighouden met de transformatie die Fujitsu in Nederland maakt naar het aanbieden van steeds meer ‘Fast’ IT solutions op gebieden als Artificial intelligence (AI), Internet of Things (IoT), Big Data, Cloud en Security. Veel van deze oplossingen worden aangeboden via Fujitsu’s businessplatform voor Hybrid IT, MetaArc.

In zijn meest recente functie bij BT was Gröllers verantwoordelijk voor het ontwikkelen van een aantal strategische accounts. Daarvoor werkte hij vanaf 2008 in diverse functies bij KPN, waarbij hij in 2012 doorgroeide naar de rol van Managing Director voor een van de top accounts. Gröllers studeerde bedrijfswetenschappen aan de Radboud Universiteit Nijmegen.

Rutger Gröllers brengt een brede kennis van het ICT-landschap met zich mee, evenals een ruime internationale verkoopervaring zowel op het gebied van het winnen van nieuwe klanten als op het managen van grote complexe outsourcing-deals. Gröllers: “Ik koos voor Fujitsu vanwege de innovatiekracht, de lokale en wereldwijde expertise en de ondernemende cultuur. Dit, samen met een sterk normen en waardenstelsel, vormt een goede basis om onze klanten diensten te leveren en mee te nemen in hun digitale reis.”

Terug naar nieuws overzicht

Tags

People, Service